Actualitateinfo

Loredana Groza, luată cu ambulanţa la scurt timp după ce a participat la nunta Simonei Halep

Advertisment
Advertisement

Loredana Groza, luată cu ambulanţa la scurt timp după ce a participat la nunta Simonei Halep

Loredana Groza nu pare să fie în cea mai bună formă. Artista a fost luată cu ambulanţa, dar starea ei nu pare să fie una foarte gravă din moment ce a găsit puterea să-şi anunţe fanii, postând, pe reţelele sociale, o poză din ambulanţă.

Advertisment

Loredana Groza nu a dat explicaţii referitoare la motivul pentru care a fost necesară intervenţia ambulanţei. Singurul comentariu la poză a fost: „Feeling better. Thank you for all your care and support. All my love & gratitude x„.

Advertisment

Mesajele la postare au curs. Internauţii i-au urat însănătoşire grabnică şi au pus întrebări referitoare la motivul care au adus-o în această stare, dar, deocamdată, artista nu a dat şi alte detalii.

Loredana Groza, despre nunta Simonei Halep: „O zi memorabilă”

Loredana a fost unul dintre artiştii care au întreţinut atmosfera la nunta Simonei Halep, alături de Dan Bittman şi formaţia Pindu. Simona Halep (29 de ani) și Toni Iuruc (44 de ani) s-au căsătorit civil pe 15 septembrie 2021, la Constanța. Cununia civilă a perechii a fost urmată de o petrecere în clubul Fratelli.

„Suntem prietene, am cântat și de ziua ei. Avem antecedente. Dar, bineînțeles, acum e cu totul și cu totul altceva. Simonei îi transmit să fie fericită, sănătoasă, să aibă putere, să ne încânte în continuare cu talentul ei și să rămână în continuare number one”, a spus Loredana, înaintea evenimentului.

După eveniment, Loredana a declarat pentru Antena 3: „A fost o noapte magică. A fost absolut minunată atmosfera. De la invitați, de la felul în care a fost aranjată locația și, bineînțeles, faptul că am văzut-o pe Simona într-o altă ipostază decât cea de pe terenul de tenis, foarte elegantă, foarte frumoasă, foarte fericită.

E o zi memorabilă pentru toți cei care au fost prezenți aseară. S-a dansat încontinuu. Cel puțin din momentul în care am apărut pe scenă și până am terminat cu concertul, absolut fiecare cântec, fiecare ritm, indiferent dacă era blues, sau foarte ritmat, sau dacă era sârbă sau horă, s-a dansat pe toate aceste cântece„, a adăugat artista.

Advertisment
Advertisment