Actualitate

Loredana Chivu s-a făcut de râs. A uitat să folosească crema de protecție și s-a ars la soare în Dubai

Fericită că a plecat în Dubai cu iubitul milionar, Loredana Chivu a uitat ce e mai important: să folosească crema de protecție. Fanii au taxat-o  grav.

Se pare că în acest moment nu-i lipsește nimic, decât poate puțin mai multă atenție. Loredana Chivu a uitat de crema de protecție și s-a ars la soare.

Loredana Chivu s-a făcut de râs. A uitat să folosească crema de protecție și s-a ars la soare în Dubai

Se distrează pe cinste în Dubai, însă a uitat că trebuie să mai folosească și cremă de protecție atunci când stă la soare. Drept urmare, Loredana Chivu s-a cam… ars. Aceasta a postat pe contul de facebook o fotografie în care apare într-o ipostază sexy, dar fanii au constatat că aceasta e puțin cam… prăjită. Drept urmare, au făcut-o cu ou și cu oțet. Iar comentariile au fost pe cât de amuzante, pe atât de plină de răutăți.

„Esti singura ființă umană care a reușit performanța să ardă soarele din Dubai si sa doarmă pe Lună doar cu capul. Capul e de la alt corp. Prăjită ești, amărâto!”, au spus unii internauți. Iar comentariile altora au depășit orice limită: „E ca si cum ai avea 3 jante albe și o jantă roz….. S-a topit plasticul în tine. Nici creveții nu fac așa culoare în tigaie”.

Cine este iubitul milionar

În ultima perioadă, Loredana Chivu spune că e parcă mai curtată ca niciodată. Deși nu și-a asumat relația cu milionarul din Arad, sursele spun că acesta nu știe cum să-i mai intre în grații. Dovadă stau buchetele imense de flori pe care blonda le primește aproape zilnic, dar și ultimul cadou cu totul ieșit din comun. O super limuzină al cărei preț depășește suma de 300.000 de euro.