Actualitate

Loredana Chivu, bătută în plină stradă. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Când se aștepta mai puțin, Loredana Chivu s-a trezit că o femeie se năpustește asupra ei și o ia la bătaie. Care este motivul?

Frumoasa Loredana Chivu a avut parte recent de un episod ieșit din comun. Aproape de locuința ei, o femeie s-a năpustit și a luat-o la bătaie.

Loredana Chivu, bătută în plină stradă. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Ghinioanele se țin lanț de Loredana Chivu. În trecut o femeie i-a incendiat mașina, crezând că e altcineva, apoi nevestele lăutarilor le-au interzis soților să o ia la muncă la evenimente. Un alt episod dureros a avut loc recent, când starleta a fost bătută în plină stradă de o altă femeie. Se pare că aceasta e soția unui om de afaceri care, crede femeia, și-ar fi cheltuit bani cu ea.

Poveste de dragoste cu un milionar

La începutul lunii aprilie, presa vorbea că Loredana trăiește o poveste de dragoste cu un milionar. Acesta este un afacerist din Arad, care ar fi surprins-o pe blondă atunci când i-a făcut multe surprize romantice și cadouri de lux. Bărbatul cu pricina se spunea că ar avea cea mai mare firmă de pază din oraș și ar învârti milioane de euro.

Ce studii are blonda

Cât privește studiile pe care le are Loredana, aceasta a terminat doar un liceu economic. Am făcut un liceu economic. Am început Facultatea de Drept, la Sibiu, dar n-am terminat-o, deci nu pot să mă laud cu ea. Acum regret că nu m-am ţinut mai mult de şcoală, dar asta este. O să-i îndemn pe copiii mei să înveţe”, a declarat ea, într-o emisiune de la Antena Stars.