Actualitate

Loredana Chivu a fost găsită inconștientă. Ce se întâmplă cu blonda

Are mari probleme de sănătate și a fost găsită inconștientă. Ce se întâmplă cu Loredana Chivu.

Medicii au găsit-o inconștientă. Dacă nu ajungeau la timp, se putea întâmpla o nenorocire cu Loredana Chivu.

Loredana Chivu a fost găsită inconștientă. Ce se întâmplă cu blonda

Frumoasa Loredana Chivu a ajuns pe mâna doctorilor. Aceasta are mari probleme cu rinichii și a fost găsită inconștientă atunci când medicii au ajuns la ea acasă. ”A fost salvarea astăzi la mine. Am făcut o criză de rinichi. 4-5 ore am crezut că mor. La un moment dat am fost inconștientă, până când a ajuns salvarea”, a declarat Loredana Chivu pentru Spynews.ro.

A fost la un pas de moarte

Nu este însă pentru prima dată când vedeta are probleme mari de sănătate. Aceasta a declarat la Antena Stars că a fost la un pas să-și piardă viața. Mai mult, aceasta a mărturisit că în curând va fi obligată să-și facă o operație foarte grea.

”Am făcut septicemie, era să mor pe masa de operație, acum nu am nicio soluție, e ceva general, s-a extins. Sunt foarte speriată, nici nu pot să vorbesc despre asta. O să vă spun totul, dar acum avocații mei se ocupă de lucrul acesta, plus că trebuie să fiu și eu bine psihic. Urmează o altă intervenție chirurgicală, cu anestezie generală, pentru care nu sunt deloc pregătită”, a spus Loredana.

S-a despărțit de cea mai bună prietenă, Simona Trașcă

Nici pe plan sentimental acesteia nu îi este bine deloc. Recent, aceasta s-a despărțit și de cea mai bună prietenă, Simona Trașcă. ”Lucrurile nu au mai mers între noi în ultima perioadă, nu în Dubai. Nu ne-am certat, am luat o pauză. Pur și simplu s-au adunat multe lucruri și ne-am dat seama că una cu alta nu funcționăm. Am simțit că ceva s-a rupt între noi și nu știu de ce. Am luat decizia să nu mai vorbim. (…) Nu mai pot să vorbesc și să fiu ca înainte”, a mărturisit această, cu lacrimi în ochi.

 

Tags