Actualitate

Loredana a povestit detalii interesante dela filmările „Next Star”

Ea trăiește o experiență interesantă alături de Dan Negru și Ștefan Bănică Jr. Se simte onorată să aibe șansa de a juriza alături de cei doi.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Show-ul „Next Star” apare într-o nouă formulă care încânta publicul privitor. Dan Negru Loredana Groza și Bănică sunt noi jurați ai emisiunii. Noul sezon vine cu mari promisiuni și garantează că se fac descoperiri importante printre talentele copiilor.

O adevărată diva a muzicii românești alături de doi actori și cântăreți renumiți formează un trio imbatabil

Loredana se simte răsfățată să se afle la masa juriului alături de Negru și Bănică. De asemenea, ea este onorată să lucreze cu copiii de la „Next Star” Ea adoră să lucreze cu copiii de la Atelierul sau de voce și muzică, unde strânge foarte multe suflete talentate de 6 ani încoace.

Advertisment

Totuși, munca cu copiii este solicitantă și trebuie să își pună în practică micile strategii pentru a reuși. Ea simte că o să-i fie greu să spună un „Nu”, categoric copiilor de la Next Star. Însă va încerca să-i facă cât de mult poate, să înțeleagă decizia ei. Va fi jurizată prestația din momentul respectiv dar copiii au șanse mari să se dezvolte pe viitor.

Advertisment

Loredana se înțelege foarte bine cu Dan Negru și Ștefan Bănică

Dan Negru, este foarte cunoscut pentru faptul că vorbește foarte mult și este greu să îl faci să tacă. Loredana se înțelege bine cu el, ea a mai colaborat cu Negru și la alte emisiuni.Ea  îi cunoaște deja stilul, și știe se comportă că un copil imatur uneori, rade mereu dar interacționează bine cu el.

Este un prezentator foarte iubit de telespectatori și este apreciat pentru optimismul său.Acest trio surprinzător interacționează într-un mod  uimitor, ceea ce cu siguranță va face deliciul publicului.

Având în vedere că este singura femeie de la masa juriului se simte extraordinar de bine. Aceștia comunică excelent și au format deja o legătură strânsă. Loredana se simte răsfățată în prezența a doi gentlemeni.

În timpul filmărilor, atmosfera este plăcută și relaxantă, toți 3 sunt plini de energie pozitivă. Toată această experiență este o reală plăcere. Își acceptă reciproc părerile și se respectă unii pe alții, ceea ce însemno că emisiunea va atrage cât mai multe cuvinte de laudă.

După o pauză consistentă, Loredana revine în televiziune

Loredana, revine în forță în viața de televiziune, de data aceasta în postura de jurat, la un alt concurs de talente. Ea așteapta să apară un proiect care să îi atragă atenția, iar acesta a fost momentul decisiv. De îndată ce a primit propunerea pentru Next Star, a simțit un imbold imediat și o senzație absolut minunată.

Un concurs de talente pentru copii este unic și original. De obicei, copiii nu au inhibiții, ei sunt sinceri și își arată încrezători talentul lor. Copiii lipsiți de constrângeri și prejudecăți fac cu atât mai interesant acest proiect.

Advertisment
Advertisment