Actualitate

Lora, la un pas de moarte. Ce s-a întâmplat cu cântăreața

Cu mulți ani în urmă, Lora a fost la un pas de moarte. Cântăreața a avut un accident cumplit și a scăpat cu mare greutate.

Viața Lorei a fost plină de greutăți. Aceasta a fost la un pas de moarte în urma unui accident petrecut cu ani în urmă.

Lora, la un pas de moarte. Ce s-a întâmplat cu cântăreața

Recent, Lora le-a povestit fanilor săi unul dintre cele mai grele momente din viață. Totul s-a întâmplat cu 18 ani în urmă, când a trecut printr-un cumplit accident rutier. Din fericire, a avut doar nasul spart. Dar și acum o bucățică mică de sticlă se află în bărbie. Nu vrea să o scoată, pentru că vrea să aibă amintire faptul că a supraviețuit.

A fost una din cumpenele alea mari din viață

„M-am mutat la București când aveam 21 de ani, după ce avusesem un accident de mașină grav, în urma căruia era să mor. A fost una din cumpenele alea mari din viață. Atunci am simțit că există Dumnezeu, pentru că uneori mai uităm, dar eu îmi amintesc de fiecare dată când mă întorc acolo.

În afară de nasul spart, nu am avut alte probleme grave. Am însă și acum o bucățică de sticlă în bărbie pe care nu vreau să o scot, o las acolo pentru că vreau să-mi amintesc…Eu am fost ok, în schimb, cine a fost în mașină cu mine nu a fost OK. (…) A fost momentul în care am crezut că îmi vor crește mustăți în studio și că nu voi mai păși pe scenă.

Pentru că problemele pe care le-am avut în urma acestui accident au fost nu numai de natură fizică, ci și psihologică. Partea bună este că așa am început să compun și mi-am dezvoltat această latură, despre care nu știam că există.

Și am început să compun și pentru alții, dar mă obișnuisem cu ideea că eu nu voi mai fi vreodată pe scenă. E greu ca deodată să nu mai fii frumușică, dar te obligă să-ți dezvolți aptitudini. Iar când am reparat totul și pe plan psihic și fizic, am rămas cu aptitudinile”, a declarat Lora în exclusivitate pentru VIVA.