Actualitate

Lora face destăinuiri senzaționale despre momentul în care a fost cerută în căsătorie

Sunt împreună de șase ani și s-au hotărât să facă pasul cel mare. Lora face dezvăluiri șocante despre momentul în care a fost cerută de nevastă.

E fericită alături de Ionuț Ghenu și acum Lora face dezvăluiri incredibile despre cum a fost cerută în căsătorie.

Lora face destăinuiri senzaționale despre momentul în care a fost cerută în căsătorie

Într-un interviu acordat revistei Viva, Lora face dezvăluiri de suflet despre cel mai frumos moment al vieții. Aceasta a vorbit pentru prima dată despre cum a fost cerută în căsătorie. Care este povestea celor două inele de logodnă?

„A fost o relație atât de încercată și atât de greșit interpretată. Am fost acuzați că suntem împreună când eram mai mult colegi, nici măcar prieteni. Dar era un membru prea important în echipă ca să pot renunța la el. Când nu am mai avut influențe din exterior și am fost persoane libere, totul s-a schimbat. Avenit natural să ne împrietenim, apoi a urmat un scandal mediatic provocat, iar în urma acelui scandal ne-am apropiat foarte mult.

Apoi, fiind tot pe drumuri împreună, prin țară, la concerte și nu numai, a promovat pe rolul de manager, lucru care a alimentat și mai mult zvonurile referitoare la apropiere. De acolo a fost doar un pas să îi spun că nu voi mai găsi pe nimeni, deoarece lumea credea că sunt cu el. Surorile lui, care au fost o parte importantă din povestea noastră, prietenia dintre mine și surorile lui, senzația că ne cunoaștem dintotdeauna și că suntem parte din familie m-au făcut să-l cunosc mai bine. Aveam o chimie pe care noi nu o conștientizam și a fost cu artificii când am conștientizat-o. A fost o revelație extraordinară”, a declarat Lora pentru revista VIVA!

A existat o cerere în căsătorie într-o bărcuță mai fancy

Cererea în căsătorie a fost una cu totul și cu totul deosebită, într-o barcă la jumătatea drumului dintre România și Serbia. „A existat o cerere în căsătorie, într-o bărcuță mai fancy. Nu s-a pus în genunchi, că nu avea cum, dar m-a urcat pe mine în bărcuță, undeva la jumătate între Serbia și România. Iar eu fiind gălățeancă, crescută pe malul Dunării, a fost locul perfect.

Mi-a arătat o peșteră frumoasă, iar când m-am întors, el era cu o cutie și inel. A fost un moment atât de frumos! Apoi, m-a mai cerut o dată, într-o seară de 8 Martie. M-a trezit din somn după vacanța din Maldive și mi-a oferit un al doilea inel. Care are o piatră în culoarea apei din Maldive, ca să ne amintească de acea perioadă frumoasă”, a spus fericită Lora.

 

Tags