Actualitate

Londra se teme de răspândirea coronavirusului

Guvernul a decis să impună măsuri de protecție pentru că oamenii să interacționeze doar atunci când este impetuos necesar.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Oficialii de la Londra a luat măsurile necesare după ce apar tot mai multe cazuri de infecție cu coronavirus. Membrii guvernului susțin că britanicii trebuie să ia cât mai puțin contact unii cu alții. De asemenea, trebuie să înceteze orice fel de deplasare care nu este absolut necesară.

Măsurile luate de guvern trebuie respectate cu precizie

Guvernul de la Londra a făcut solicitări britanicilor să stea mai mult în casă și să evite pe cât se poate deplasările. Orice nou contact social poate fi fatal. Britanicii sunt rugați să meargă doar la muncă iar acolo unde este posibil să lucreze de acasă.

Advertisment

Este necesar că aceștia să înceteze să meargă prin baruri și teatre, restaurante, cafenele sau restaurante pentru e evita cât de mult posibil riscul îmbolnăvirilor.

Advertisment

Se pare că noul coronavirus se răspândește cu rapiditate. A venit timpul să fim cât mai uniți și să dăm dovadă de înțelegere și solidaritate. Aceasta este rugămintea guvernului la adresa britanicilor.

În cadrul unei conferințe de presă Boris Johnson, face apel la toată comunitatea și cere respectarea regulilor impuse. Acesta susține că sănătatea este mai importantă decât orice și este dezamăgit de faptul că guvernul său nu a reacționat așa cum trebuie împotriva pandemiei de coronavirus.

Coronavirusul se răspândește foarte rapid la Londra

În urma statisticilor obținute s-a constatat că la Londra cazurile de infecție apar cu o mai mare viteză decât în alte părți ale Angliei. Acesta este un motiv în plus de îngrijorare pentru Boris Johnson. În plină criză de coronavirus este necesar să se ia cât mai multe măsuri de protecție. Toată lumea trebuie să fie implicată iar ministerele trebuie să găsească soluții optime de protecție.

Acesta a precizat că este interzis ca oamenii să ia parte la diferite adunări desfășurate în locuri publice. În ciuda declanșării rapide a virusului guvernul nu a închis încă școlile, dar crede că se va lua curând această măsură.

Totodată acesta face apel sistemului medical și consideră că este necesar să se asigure protecție maximă persoanelor cu sănătatea mai precară. Acestea trebuie să fie private de orice contact social pentru o perioadă de cel puțin 12 săptămâni.

Guvernul cere familiilor a căror membri prezintă simptome de contaminare cu noul coronavirus, să între în carantină la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile.

Este nevoie să se ia măsuri radicale pentru a preveni răspândirea bolii. În Anglia au fost înregistrate 1.543 de cazuri pozitive cu noul coronavirus și 35 de decese

Advertisment
Advertisment