Actualitate

Liviu Vârciu a rămas fără bani din cauza pandemiei de coronavirus. Și-a scos Merdeces-ul la vânzare

Pandemia de coronavius i-a distrus pe toți artiștii din România, printre care și Liviu Vârciu. Recent, acesta și-a scos mașina la vânzare.

Muncește din greu să pună ban pe ban și pentru că e distrus din cauza lipsei banilor, Liviu Vârciu și-a scos la vânzare.

Liviu Vârciu a rămas fără bani din cauza pandemiei de coronavirus. Și-a scos Merdeces-ul la vânzare

Trebuie să-și termine vila din Băneasa, dar a rămas fără bani din cauza pandemiei de coronavirus. Liviu Vârciu nu știe pe unde să mai scoată cămașa și a luat o hotărâre care i-a frânt inima. Și-a scos Mercedesul la vânzare. Un alt motiv pentru care Liviu a preferat să vândă mașina e că aceasta i-a adus ghinion. Drept urmare, a pus un anunț atât pe un site destinat vânzării de mașini, dar și pe contul său de Instagram. Și suma cerută nu e deloc de ici, de colo.

Dorian Popa îl ajută să-și înstrăineze mașina mai repede

Imediat în ajutorul lui Vârciu a sărit prietenul lui, Dorian Popa, care îi face reclamă pe internet. Cât privește postura de influencer, și acesta câștigă o sumă frumoasă din postura de influencer. Sigur, nu la fel de bine ca și Dorian Popa, care câștigă în jur de 12.000 de euro lunar. „Vă dau cuvântul meu de onoare. Eu făceam, în 2009, 10.000 de dolari pe zi!

Aveam 4 concerte lunea. Puteam să stau o săptămână liniștit și să cumpăr toată faleza de la Năvodari. Eu acum în Constanța nu mai am nimic!“, a mărturisit Liviu Vârciu. Pe de altă parte, actorul are și un mare of: acela că nu a reușit să cumpăre Năvodariul. „Eu vă spun regretul meu cel mai mare. Eu am făcut foarte mulți bani în 98, 99, 2000. Regretul meu e că nu am cumpărat Năvodariul. Cea mai mare supărare a mea e că mă duc la hotel, eu fiind constănțean“, a declarat Vârciu.