Actualitate

Liviu Dragnea se însoară? Ce decizie incredibilă a luat din spatele gratiilor

S-a logodit cu aleasa inimii sale, Irina Tănase înainte de a fi încarcerat. Sursele spun că Liviu Dragnea a depus cerere să iasă mai repede din închisoare și să facă nuntă.

Din spatele gratiilor, Liviu Dragnea a luat o decizie radicală. Nu mai suportă să stea fără iubirea vieții lui și vrea să iasă din închisoare cât mai repede.

Liviu Dragnea se însoară? Ce decizie incredibilă a luat din spatele gratiilor

Are de executat o pedeapsă de trei ani și șase luni în dosarul angajărilor fictive de la DGSP, dar nu mai suportă. Liviu Dragnea a făcut cerere să fie eliberat condiționat. Pentru că vrea cât mai repede cu putință să fie soțul Irinei Tănase. Potrivit portalului instanțelor, fostul PSD-ist a depus pe 12 aprilie o cerere de eliberare condiționată. Instanța nu a stat mult pe gânduri și a stabilit ca termenul de soluționare să fie pe 27 aprilie. Dar ca să fie așa cum vrea Dragnea, acesta trebuie să fi executat două treimi din pedeapsă. Așa că este posibil să iasă mai repede din pușcărie.

Instanța trebuie să fie convinsă că fostul lider al PSD s-a îndreptat

Totodată, ca să fie eliberat, Dragnea e important să fie în regim semideschis sau deschis. Pe de altă parte, instanța trebuie să fie foarte convinsă că Dragnea și-a îndreptat comportamentul și că se poate reintegra în societate. De când este în închisoare, fostul politician a intrat în carantină de trei ori. Mai mult, i s-a luat dreptul la muncă și, spune avocata sa, acesta a fost bolnav și nimeni nu i-a dat crezare.

”Avocații spun că nu a mai avut dreptul la muncă. Se apropie termenul pentru eliberare condiționată și dacă ar fi muncit, zilele respective s-ar fi scăzut cumva. Mai e vorba și de alte drepturi încălcate destul de grav.

Pentru că Liviu Dragnea a avut o intervenție, un chist pe spate, iar asistenta i-a spus să se panseze singur. Nu se știe cum, pentru că pe spate nu putea să facă singur această operațiune”, a declarat Adina Anghelescu.