Actualitateinfo

Veste soc ! Liviu Dragnea, grav bolnav. Ce se întâmplă cu fostul lider PSD

E din ce în ce mai rău, pentru că are probleme mari cu sănătatea. Ce se va alege de fostul lider al pesediștilor, Liviu Dragnea.

Și-a făcut patru RMN-uri care arată că are foarte mari probleme. Ce soartă îl așteaptă pe Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, grav bolnav. Ce se întâmplă cu fostul lider PSD

Situația lui Liviu Dragnea e mai rea ca niciodată. Fostul lider al pesediștilor și-a făcut recent patru RMN-uri, cervicală, toracală, lombară și la nivelul piciorului. Aceste analize au fost la iveală probleme din ce în ce mai mari de sănătate. Acesta are hernie de disc la mai multe discuri vertebrale, dar cea mai gravă este cea de la nivelul cervical, unde are nevoie de o operație urgentă. Din cauza acestor lucruri, el nu poate munci. Un motiv de supărare pentru Dragnea, pentru că anul trecut Curtea de Apel București i-a admis cererea de a se întoarce la muncă. Acesta a fost sancționat în urma unui interviu pe care l-a dat la televiziune.

Iubita lui Dragnea spune că i-a fost încălcat dreptul la sănătate

Liviu Dragnea a fost condamnat în luna mai a anului 2019 la trei ani și șase luni de închisoare cu executare. Acesta ar putea fi eliberat condiționat după ce a executat trei sferturi de pedeapsă, adică doi ani și patru luni. Și aceasta pedeapsă ar mai putea fi scăzută, dacă acesta ar fi putut munci în închisoare.

Irina Tănase, logodnica lui Dragnea spune că acestuia i-a fost încălcat dreptul la sănătate. ”Este cunoscut public și toți apropiații știu că Liviu suferă de hernie. El a fost și internat pentru asta, mereu are dureri de spate, nu poate sta în anumite poziții. Lui nu i se permite să își trateze problemele de sănătate și nici nu s-a pus problema să fie suportată de către stat operația, ar fi suportată de către familie.

El are dureri foarte mari, iar faptul că nu este lăsat să meargă la muncă și stă toată ziua într-o celulă îi agravează aceste probleme, pentru că are nevoie de mișcare”, a declarat aceasta pentru Realitatea plus.

 

 

Tags

Close