Actualitate

Linda Gray arată uimitor la vârstă de 80 de ani

Fosta Sue Elen impresionează cu frumusețea ei chiar și la o vârstă mai înaintată. Aceasta privește optimistă spre viitor.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Linda Gray ne-a răsfățat pe toți cu prestațiile ei din filmul Dalas, unde juca alături de J.R.  Se pare că ea a cucerit milioane de fani de-a lungul timpului și nu se da bătută nici acum.

Linda Gray o înfățișare care încântă prin zâmbetele ei largi

Peste câteva luni Linda împlinește vârsta de 80 de ani, și nu pare că s-a schimbat prea mult de-a lungul timpului. Suplă și frumoasă că întotdeauna impresionează fanii cu fiecare apariție.

Advertisment

De fiecare dată când apare pe covorul roșu renumită Sue Ellen din Dallas atrage admirația și multe cuvinte de laudă.

Advertisment

Aceasta se remarcă printr-o eleganță rar întâlnită la femei de vârstă ei. Este mereu aranjată și are un corp de invidiat. Iubita actriță atrage toate privirile și nu își arată deloc vârsta pe care o are.

Linda Gray este Sue Ellen din faimosul serial

Toată lumea o cunoaște pe Sue Ellen din Dallas, ea devenind foarte cunoscută datorită acestui serial. Rolul jucat în film era cel de soție alcoolică a lui J.R. Ewing. Prin șarmul și frumusețea ei le-a cucerit inimile tuturor cunoscuților. Datorită prestației în film, ea a devenit celebră în întreagă lume.

A rămas la fel de încântătoare ca și atunci când interpreta rolul lui Sue Elle. În film, a reușit sa atragă atenția telespectatorilor de pretutindeni care urmăreau problemele din mariajul tumultuos cu demonicul J.R. Și în viața reala atrage atenția admiratorilor și se bucura din plin de viata.

Apariție de invidiat la Monte-Carlo Television Festival 

Farmecul personajului s-a transpus perfect în personalitatea actriței. Aceasta este la fel de atrăgătoare și în viața de zi cu zi. Toate aparițiile sale publice demonstrează acest lucru chiar și la vârsta de 80 de ani.De curând actrița a apărut pe covorul roșu al galei Monte-Carlo Television Festival și a strălucit că o stea.

Linda are o siluetă perfectă și păstrează o atitudine de divă. Actrița pare tânăra și este plină de o energie debordantă. La acest eveniment Linda Grey a fost însoțită de colegul ei, Patrick Duffy. Aceștia au o frumoasă poveste de prietenie, în special după ce Patrick a rămas văduv.

Linda și-a pus în evidență frumusețea și de această dată. A îmbrăcat un costum negru din două piese deosebit de elegant. Are mereu grijă de modul în care apare pe scenă. Ea se numără printre puținelele vedete de la Hollywood care au îmbătrânit atât de frumos.

Advertisment
Advertisment