Actualitate

Lidia Buble, detalii neștiute despre relația cu familia ei: „Nu există zi în care să nu…”

Lidia Buble are un trecut controversat, potrivit religiei în care ea a fost botezată. Iată ce spune acum despre relația cu familia ei.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Lidia Buble s-a născut în Deva, la Hunedoara, și provine dintr-o familei cu mulți copii. Ea este penticostală, iar tatăl său este pastor, motiv pentru care de multe ori s-a speculat că ar fi fost exclusă din comunitatea din care face parte. Cu toate acestea, Lidia Buble a negat vehement zvonurile apărute, iar acum confirmă că relația pe care o are cu familia ei este una… de invidiat!

Nici de cei 10 frați pe care îi are nu se poate plânge, căci solista are o relație extraordinară cu ei. Cu una dintre surorile sale, Estera, a și participat la show-ul Asia Express, acolo unde telespectatorii au putut observa cât de unite sunt, de fapt, cele două. Dat fiind faptul că este deseori ocupate cu cariera pe care o are, Lidia Buble nu își poate vizita familia pe cât de des și-ar dori.

Advertisment

Lidia Buble, detalii neștiute despre relația cu familia ei

În ciuda acestui fapt, vedeta mărturisește că nu trece nici măcar o singură zi în care să nu vorbească fie cu frații, fie cu părinții. Lidia Buble mai recunoaște că starea sa de bine se datorează întru totul apropiaților ei, cărora le dorește numai lucruri bune.

Advertisment

„Relația cu părinții mei este una foarte strânsă și deosebită. Nu există zi în care să nu vorbim la telefon. Ei sunt sursa mea de energie. Atât timp cât ei sunt bine, eu sunt liniștită și fericită”, a declarat Lidia Buble, pentru Click!.

„Oricine își dorește o familie, copii, tot ce este normal pe lumea asta. Eu las viața să mă surprindă plăcut, atunci când va fi cazul. Sinceră să fiu, tot ce mi se întâmplă, zilnic, reprezintă o provocare. De la tot ce înseamnă imagine impecabilă, timp alocat și dedicat activității profesionale, până la cel pentru persoanele dragi și iubite. Sunt omul care acceptă și atrage noi provocări ale vieții”, a mai spus artista, în încheiere.

Advertisment
Advertisment