Actualitate

Lidia Buble, declarații incendiare despre Răzvan Simion: Îl iubesc

Chiar dacă a trecut aproape un an de când și-au spus adio, Lidia Buble a recunoscut că încă îl iubește pe Răzvan Simion.

Sursele spun că ambii și-au refăcut viața, însă Lidia Buble a recunoscut că îl iubește pe fostul său partener.

Lidia Buble, declarații incendiare despre Răzvan Simion: Îl iubesc

După ani de relație, Lidia Buble se pare că n-a putut să se rupă definitiv de matinalul de la Antena 1, Răzvan Simion. Blonda le-a răspuns fanilor săi pe instagram și declarația ei i-a șocat pe aceștia. Pentru că vedeta îl iubește în continuare. ”Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund.

Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste.Este managerul meu și omul care mă susține cel mai mult în cariera mea și pe drumul pe care eu am ales să merg și căruia vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă”, a adăugat artista.”, a declarat Lidia Buble.

Ce mesaj a transmis Răzvan Simion la despărțire

Cel care a făcut anunțul despre despărțire a fost chiar Răzvan Simion. Se pare că hotărârea a luat-o Lidia, care nu se mai simțea fericită alături de el. „O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți, pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar mai ales să mă iert pe mine.

Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient.

Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept”, a spus prezentatorul cu câteva luni în urmă.

 

Tags