Actualitate

Lidia Buble are mari necazuri. Mașina i-a fost vandalizată

Frumoasa cântăreață Lidia Buble trece printr-un moment greu. Cineva i-a vandaliza mașina, iar vedeta e pur și simplu șocată.

S-a trezit cu un buchet de flori pe capota mașinii, iar la o săptămână a fost vandalizată. Lidia Buble e șocată.

Lidia Buble are mari necazuri. Mașina i-a fost vandalizată

Pur și simplu nu mai înțeleg nimic din ceea ce i se întâmplă. A primit un superb buchet de flori, cineva lăsându-i-l pe capota mașinii. La doar șapte zile de la acel eveniment, și-a găsit mașina vandalizată. Artista a lipsit foarte puțin, doar cât a mâncat cu o prietenă. Când a ieșit din restaurant nu i-a venit să creadă ce vede. Cineva a luat o cheie și i-a zgâriat mașina în modul cel mai urât posibil. Aceasta le-a spus totul fanilor săi, în speranța că acest lucru nu se va mai repeta.

Îmi este milă de tine, sincer

„Cineva mi-a zgâriat mașina intenționat cu o cheie, se vede că a fost făcută cu o cheie zgârietura. Nu înțeleg. Îmi este milă de tine, sincer. Să știi că pe mine nu ai reușit să mă superi. Mă doare sufletul puțin pentru iubita mea mașină, dar nu înțeleg cu ce te-a ajutat treaba asta sau dacă te-a făcut să e simți mai bine. Dacă te-a făcut să te simți mai bine, atunci mă bucur pentru tine și mă simt și eu bine pentru tine, dar dacă nu….Sper să te gândești la ce-ai făcut și să-ți pară rău măcar, să nu mai repeți”, a fost mesajul transmis de cântăreață celui care i-a zgâriat mașina.

A pozat goală pe internet

Se pare că situația aceasta neplăcută a uitat-o repede, cântăreața făcând un lucru șocant pentru cei care o cunosc. Aceasta a pozat goală pe internet, iar toți românii au fost fascinați de ceea ce au văzut. Aceasta s-a despărțit de iubitul său, prezentatorul Răzvan Simion acum un an. De atunci, blonda s-a transformat total, se îmbracă tot mai extravagant și pare că nu o poate lovi nimic. Cei doi au rămas însă în relații foarte bune, acesta fiind în continuare managerul.

Tags