Actualitate

Lidia Buble a rupt internetul în două. A apărut dezbrăcată

E total dezinhibată și face ce-i poftește inima. Ce a făcut Lidia Buble? A apărut goală pe internet.

Fanii frumoasei Lidia Buble au fost în culmea fericirii. Cântăreață a apărut dezbrăcată pe internet.

Lidia Buble a rupt internetul în două. A apărut dezbrăcată

Fericirea se vede pe chipul ei și nu mai ratează nici o ocazie să-și arate trupul de felină. Recent, Lidia Buble i-a șocat pe toți românii cu o postare la care nu s-ar fi așteptat nimeni. Vedeta a apărut dezbrăcată pe internet. Dar și-a acoperit sânii cu mâinile. Așa cum era de așteptat, aceasta a primit mii de mesaje care de care mai incitante. O dovadă clară că e o femeie frumoasă, care nu duce niciodată lipsă de admiratori.

Are sau nu operații estetice?

Cât privește operațiile estetice, Lidia Buble susține că nu a apelat la așa ceva, dar sursele spun exact contrariul. Totodată, blonda a spus că nici nu se gândește vreodată la vreo intervenție chirurgicală. Sunt atât de sexy cu nasul ăsta mare. Imi dă o senzualitate aparte […] l-aș face și mai mare dacă aș putea. Voi nu știți să apreciați creația lui Dumnezeu. Voi apreciați mai mult ce iese din mâinile doctorilor. T

ot ce este natural este sexy, frumos și elegant și orice mai vreți voi. Mie nu mi-ar plăcea să am sânii mari. Nu-mi plac sânii mari”, a declarat Lidia Buble cu ceva timp în urmă. Cât privește bărbații din viața acesteia, deocamdată nimeni nu poate spune cu certitudine dacă are sau nu pe cineva. În plus, se aude în târg că Lidia și fostul său partener, Răzvan Simion se iubesc și acum. De altfel, se pare că nici Răzvan nu mai are parteneră, deși cu puțin timp în urmă a fost văzut de mână cu o brunetă frumoasă. Să fie vorba de împăcarea anului? E foarte posibil, spun sursele, pentru că cei doi se pare că nu pot trăi unul fără celălalt.

 

Tags