Actualitate

Leo de la Strehaia are mari probleme. Va ajunge la judecata țigănească

După ce și-a alungat de acasă soția, Leo de la Strehaia va avea mari probleme. E posibil să ajungă la judecata țigănească.

Dacă prințul țiganilor Leo de la Strehaia va ajunge la judecata țigănească, acesta ar putea plăti sute de mii de euro.

Leo de la Strehaia are mari probleme. Va ajunge la judecata țigănească

A alungat-o de acasă pe singura femeie care, potrivit tradiției rrome, este soția lui. În aceste condiții, Leo de la Strehaia ar putea intra în legea țigănească. Iar acest lucru l-ar pune definitiv la pământ. Potrivit wowbiz.ro, George Pian, vărul lui Emi Pian, spune că staborul (judecata țigănească) este inevitabil. De altfel el spune că mulți l-au sunat pentru că se pregătesc să ajungă la Strehaia pentru a convoca judecata. ”Din păcate, discuțiile și problemele din familia nașului meu se repetă și se pare că nu se mai opresc…

Din păcate, țiganii s-au sesizat și trebuie să venim la Strehaia să stăm de judecată. Noi suntem țigani și asta este legea noastră, a țiganilor, să ne supunem judecății țigănești. Să vedem cum o să facem, nașule, pentru că ceea ce se întâmplă nu este ok. Nici din stânga, nici din dreapta, dacă vrei să mă înțelegi… Deja s-au supărat țiganii, nu e posibil, e o rușine ceea ce se întâmplă… E rușine la noi, tu știi destul de bine că nu se procedează așa. Nu știu cum o să faci, cât o să plătești, dar o să plătești foarte mulți bani. E deja prea mare rușinea, frate…”, a spus Pian pe vlogul său.

Leo spune că Anca trebuie să plătească

La rândul său, Leo spune că e nevinovat și cea care va trebui să plătească este Anca. ”Dacă am făcut noi de rușine țigănia, ar trebui s-o tragă la răspundere pe Anca. Ea este vinovată de tot ceea ce se întâmplă. Dacă nu ești bine acasă, normal că vrei să cauți pe alta. Dacă ea nu a putut să țină bărbatul acasă, a plecat după alta. Ea este de vină, credeți-mă”, a spus Leo de la Strehaia într-o postare pe Youtube.