Actualitate

Le-a uitat definitiv pe Bianca Drăgușanu și Daria Radionova. Alex Bodi și-a tras iubită nouă

La cum se comportă Alex Bodi după despărțirea de Daria Radionova, se pare că nu prea a avut sentimente pentru roșcată. În plus, sursele spun că are o nouă iubită.

Pentru Alex Bodi, atât Bianca Drăgușanu cât și Daria Radionova sunt doar o simplă amintire. Afaceristul are o nouă iubită.

Le-a uitat definitiv pe Bianca Drăgușanu și Daria Radionova. Alex Bodi și-a tras iubită nouă

Dacă Bianca Drăgușanu încă speră, spun sursele, la o viață alături de Alex Bodi, acesta și-a șocat fanii. Nu cu vreo împăcare cu blonda, ci cu o postare pe instagram în care arată că e din nou îndrăgostit. Cine i-a furat inima atât de repede? Deocamdată, Bodi nu a dat nici un fel de detaliu, dar într-un colț al videoclipului postat, internauții au văzut inițiala A. În rest, spun tot sursele, acesta ar asculta la volan numai piese de dragoste.

Scandal între Daria și Bianca

În ceea ce le privește pe cele două foste iubite, acestea au avut o confruntare în cadrul unei emisiuni televizate. Mai mult, Daria Radionova a spus tot ce nu a vrut Alex Bodi să se știe despre el. pe de altă parte, Daria spune că l-a iubit pe afacerist, dar a înțeles că nu merită acest lucru, așa că a pus capăt relației definitiv. ”Am vrut să fug de el, nu m-a bătut, dar a fost agresiv cu mine. A făcut aceeași greșeală în toate relațiile.

Are o problemă cu ego-ul, este o persoană narcisistă. L-am iubit din tot sufletul meu, nu mai vreau să continui și să am vreo treabă cu el. Nu mă merită el pe mine! L-am iubit, am fost tot timpul acolo pentru el. Este dezgustător ce face acum Alex, eu l-am iubit. Eu am dat interviu pentru că am vrut să-i salvez lui imaginea, nu avea una bună atunci. A început să se răzbune pe mine. Nu sunt geloasă pe nimeni, nici pe fetița lui, i-am făcut și părul, am avut grijă de ea, cum să fiu geloasă?”, a spus Daria cu ceva timp în urmă.