Actualitate

Laurette, traumatizată după ce a fost implicată într-un accident de proporții! „De atunci…”

Laurette a fost implicată într-un accident de proporții în urmă cu săptămâni bune, însă abia acum a mărturisit că a rămas traumatizată. Iată ce a pățit.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Laurette a trăit un adevărat calvar în luna martie a anului curent, când a fost implicată într-un accident rutier într-o zonă din Nord, din apropierea capitalei. Vedeta s-a trezit că o altă mașină a intrat în autoturismul ei, deși conducea regulamentar. Laurette a tras o sperietură zdravănă și chiar a avut nevoie de îngrijiri medicale, căci s-a ales cu răni ușoare. După acest eveniment, bruneta spune că a rămas traumatizată. Iată ce a declarat.

Incidentul în care Laurette a fost implicată, chiar dacă nu a avut urmări grave pentru starea de sănătate a vedetei, a zdruncinat-o destul de puternic din punct de vedere mental. Un alt participant la trafic nu i-a acordat prioritate, așa cum ar fi trebuit și s-a produs un accident de proporții: ”Am fost implicată într-un accident mai grav, să zic așa. Mă deplasam spre casă, spre Pipera, să pun benzină la mașină. M-am trezit efectiv cu o mașină care a intrat în mine, nu a acordat prioritate, pur și simpu m-am trezit șocată, lovită. Am văzut moartea cu ochii. Am intrat într-o mașină, iar din mașină m-a aruncat într-un gard de beton și acolo am rămas. Mașina e daună totală, nu mai am ce să mai fac cu ea.”

Advertisment

Laurette, traumatizată după ce a fost implicată într-un accident de proporții!

”Merg la psiholog săptămânal după accident! M-am speriat foarte tare! De când conduc, așa accident nu am mai avut în viața mea! Am fost aruncată direct într-un gard din beton, era gata să-mi rămână creierii întinși pe parbriz! După accident, am ieșit din mașină foarte speriată! Din motor ieșea un fum gros și mi-a fost frică să nu ia foc mașina, să facă explozie.

Advertisment

A venit Ambulanța și mi-a acordat primul ajutor. Am rămas cu răni ușoare pe corp, însă sperietura a fost așa de mare că a trebuit să merg la psiholog să mă tratez! De atunci tot merg la terapie. Lumea se adunase în jurul meu, ca la urs. Strigau la mine și mă făceau în toate felurile. Eu nu am făcut nimic, s-a constatat, de altfel, și de către Poliție că eu am fost nevinovată! N-am văzut cât poate fi lumea asta de rea, erau porniți cu toții pe mine! Mă judecau și nu știu pentru ce, că nu aveau motiv, doar pentru că sunt vedetă, că mă știau de la televizor”, a declarat vedeta despre trauma pe care o are după accident.

Advertisment
Advertisment