Actualitate

Laura Giurcanu, acuzații GRAVE la adresa lui Cătălin Zmărăndescu! Ce i-a făcut concurentul? „A fost șocant”

Laura Giurcanu lansează o serie de acuzații grave la adresa lui Cătălin Zmărăndescu, după ce a auzit declarațiile făcute de sportiv.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Laura Giurcanu a rezistat o perioadă îndelungată de timp la Survivor România, însă în urmă cu puțin timp, a fost eliminată din competiție. Odată ajunsă acasă, în ciuda faptului că a petrecut timp cu cei dragi, vedeta și-a găsit momente în care să urmărească și emisiunea. Ba chiar a vizionat și testimonialele colegilor ei, din perioada în care încă se afla în Dominicană și nu avea acces la asemenea informații. Cum a reacționat Laura Giurcanu, după ce a auzit afirmațiile lui Cătălin Zmărăndescu?

”Au fost trei luni absolut superbe, m-am bucurat în fiecare secundă, e emoționantă revederea cu ai mei, sunt foarte bucuroasă cu tot ce s-a întamplat pe insulă. Eu nu am vrut niciodată să mă plâng, știam unde merg, eu nu mai dormisem niciodată în aer liber, s-a întâmplat în prima seară de Survivor”, a dezvăluit Laura, despre experiența pe care a trăit-o vreme de trei luni în jungla din Republica Dominicană.

Advertisment

Laura Giurcanu, acuzații GRAVE la adresa lui Cătălin Zmărăndescu! Ce i-a făcut concurentul?

Mai mult decât atât, Laura Giurcanu aduce acuzații grave la adresa lui Cătălin Zmărăndescu, după ce a auzit afirmațiile făcute de el. Vedeta a rămas șocată în urma testimonialului sportivului și spune că nu înțelege de ce a făcut asemenea afirmații.

Advertisment

”Nu pot să zic că au fost oameni care m-au dezamăgit, nu m-am dus acolo cu așteptări. Cătălin a spus niște lucruri pe care nu le-am înțeles, a fost socant să ajung acasă și să aud ce a spus, nu cred ca mai merită să vorbesc cu el.

Sunt perfect împăcată în rest cu orice am întâlnit acolo la Survivor. Am ajuns unde sunt în competiție: în afară de mine și Elena nicio fată nu a avut vreo capabilitate sportivă în echipa mea. Noi eram cele două Faimoase care se luptau de câte 3-4 ori pe traseu. Nu știu dacă aș spune că am ieșit repede pentru ca am fost taxată, eu am învățat foarte mult. Eu cu TJ nu mai petrecusem timp cu 3 săptămâni înainte de a se produce ruptura”, I-a mai spus Laura Giurcanu lui Cătălin Măruță, despre Cătălin Zmărăndescu.

Advertisment
Advertisment