Actualitate

Laura Cosoi a șters pe jos cu Gina Pistol și Smiley. Ce s-a întâmplat cu fosta iubită a cântărețului

A fost iubita lui Smiley timp de șapte ani și acum e o femeie împlinită, cu familie și copii. Pe toți i-a surprins mesajul acesteia pentru Gina Pistol și Smiley.

Cuvintele postate de Laura Cosoi pe rețeaua de socializare spun multe. Ce legătură mai are ea cu Gina Pistol și Smiley?

Laura Cosoi a șters pe jos cu Gina Pistol și Smiley. Ce s-a întâmplat cu fosta iubită a cântărețului

Când nimeni nu s-ar fi gândit, Laura Cosoi a postat un mesaj șocant pe pagina ei de socializare, alături de o fotografie în care arată fantastic. “O femeie, dacă-şi dă osteneala, poate păstra un bărbat, cu o condiţie: să-l iubească. Numai dragostea poate inventa mijloace de convingere. Dragostea sau şantajul”, a scris frumoasa Laura. Sursele spun că acesta ar fi un răspuns la melodia emoționantă pe care a lansat-o Smiley recent, pentru Gina Pistol și fiica sa. „Mi-ai arătat că până acum eu n-am iubit pe nimeni,/ Pe nimeni până la tine”, sunt două din versurile piesei. Se pare că Laura Cosoi i-ar fi transmis fostului său iubit că înțelege că nu a iubit-o și i-a răspuns la fel.

De ce s-a despărțit Laura Cosoi de Smiley

Chiar dacă toată lumea i-a văzut ca fiind cuplul perfect, Laura și Smiley s-au despărțit. Motivul se pare că ar fi fost cântărețul, care nu ar fi vrut să se căsătorească cu Laura. Acest lucru l-a spus chiar bunica Laurei, care a asistat la multe discuții legate de viitor dintre cei doi. Când blond a văzut că artistul refuză cu desăvârșire, a pus punct relației. Doar câteva luni au trecut și Laura Cosoi a fost văzută la brațul cunoscutului om de afaceri Cosmin Curticăpean. Care până atunci nu i-a fost decât un bun prieten. Cei doi sunt astăzi foarte fericiți, au o familie minunată și două fetițe superbe.