ActualitateshowbizStiri

Larisa Drăgulescu a născut. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a devenit mamă a treia oară

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Laisa Drăgulescu a născut. Fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu a deveni mămică pentru a treia oară.

Larisa Drăgulescu a trecut prin două divorțuri și de curând dezvăluia că are un nou iubit care lucrează în domeniul IT.

Advertisment

În data de 12 septembrie 2023, Larisa Drăgulescu a anunțat, pe contul său de socializare, că a devenit mămică pentru a treia oară. Aceasta a adus pe lume un băiețel care a primit numele Cezar Andrei. Aceasta a dat publicității și prima fotografie cu bebelușul.

Advertisment


”Bine ai venit pe lume, puiul nostru! 🥰 C⃕E⃕Z⃕A⃕R⃕-A⃕N⃕D⃕R⃕E⃕I⃕”, a scris Larisa Drăgulescu în mediul online.

Larisa Drăgulescu a trecut prin două divorțuri

În luna aprilie a anului 2021, Larisa Drăgulescu, prima soție a campionului la gimnastică Marian Drăgulescu, s-a căsătorit pentru a doua oară. Aceasta a făcut declarații după nunta cu alesul inimii sale, Bogdan. Larisa Drăgulescu a dezvăluit, la Antena Stars, că nu a luat numele de familie al soțului, acesta fiind cel care și-a schimbat numele de familie. În luna noiembrie a anului, Larisa Drăgulescu a anunțat că se separă de cel de-al doilea soț al său.

Marian Drăgulescu a fost căsătorit cu Larisa, împreună cu care are doi copii, Beaterice și Richard.

Sportivul a divorțat de prima sa soție în anul 2008. Ulterior, acesta s-a recăsătorit cu Corina, însă și cel de-al doilea mariaj s-a sfârșit, în anul 2019. În prezent, Marian Drăgulescu și-a regăsit liniștea alături de o o tânără pe nume Simona.

Larisa Drăgulescu a fost invitată, în urmă cu ceva timp, la podcastul ”În oglindă”, unde a vorbit despre faptul că a făcut mulți bani ca escortă pentru o perioadă de timp. În prezent, Larisa Drăgulescu activează pe o platformă care creează conținut destinat adulților. Aceasta face bani frumoși din ipostazele sexy pe care pe postează pe platforma Onlyfans. La platforma respectivă se poate avea cces doar plătind un abonament de 5,99 de dolari. Acum, Larisa Drăgulescu și-a deschis o nouă afacere. Aceasta are un salon de înfrumusețare și se ocupă de machiaj.

Advertisment
Advertisment