Actualitate

La frontiera Nădlac 2 o adevărată lupta cu emigranții

Medicii susțin că au de-a face cu oameni lipsiți de înțelege și respect, oameni care vor să-și facă singuri propria lege.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Vlad Roșca, medic la frontiera Nădlac 2 critică românii care vor să revină în țară și nu respectă regulile impuse. Acesta susține că oamenii nu sunt conștienți de ceea ce se poate întâmplă și dau dovadă de pură nesimțire.

Tot mai multe cazuri de coronavirus și în România

După ce numărul deceselor înregistrate în Italia este cu adevărat devastator, virusul se răspândește cu repeziciune și la noi în țară. Până în prezent, Italia este țara cea mai afectată.

Advertisment

Bilanțul deceselor arată că un n umăr de 627 de persoane au murit în ultimele 24 de ore. În acest context datele oficiale arată că peste 4.000 de oameni s-au stins din viață din cauza coronavirusului. Franța, Spania, sau Germania, țările unde locuiesc un număr mare de români se află la ora actuală într-o stare critică.

Advertisment

În România se întorc în continuare tot mai multe persoane care speră că aici îi va ocoli pericolul. De teama să nu își piardă viață aceștia se comportă fără respect și considerație față de medicii care încearcă să îi țină sub supraveghere medicală.

Ei nu înțeleg, că venind în țară pun în pericol sănătatea celor dragi. S-a făcut de atâtea ori apel la înțelegere lor și degeaba. Se pare că refuză să reacționeze normal și se lupta cu îndârjire împotriva medicilor.

Vlad Roșca, spune că la frontieră Nădlac 2 este un adevărat haos pentru că oamenii nu pot fi controlați

Medicii se confruntă cu o situație dramatică având în vedere că regulile impuse nu sunt respectate. La vama se înmulțesc tot mai mult mașinile care așteaptă cu nerăbdare să între în țară.

Dacă toți românii care se întorc acasă ar fi înțeles cu adevărat situația în care ne aflăm, lucrurile ar fi stat altfel. În situația de față, ei sunt indolenți și lipsiți de scrupule. Nu respectă nici doctorii și nici oamenii care trăiesc în România. Nu își respectă nici țara dar totuși își doresc să vină aici. Românii care locuiesc în comunitatea europeană cu acte în regulă rămân acolo liniștiți. Însă cei care sunt plecați în străinătate la cerșit și la furat sunt de-a dreptul nesimțiți.

Vlad Roșca susține că au fost și seri mai liniștite în vama, însă atunci când se apropie de frontieră sute de mașini lucrurile scapă de sub control. Pentru a face față miilor de oameni se mobilizează imediat echipa poliției de frontieră și jandarmeria. De asemenea, echipajele de poliție se așteaptă să escorteze un număr mare de oameni la carantină. Medicii alături de asistenți fac eforturi mari de a-i ține sub observație medicală.

Advertisment
Advertisment