Actualitate

L-a reclamat sau nu Ioniță de la Clejani pe Fulgy?

Se spune că însuși Ioniță de la Clejani a chemat aseară poliția pentru a stopa toate nenorocirile pe care le face fiul său, Fulgy. Astăzi însă Ioniță nu a mai recunoscut nimic.

Băiatul Clejanilor a ajuns într-o situație greu de exprimat în cuvinte. Acesta nu doar că a prins drogat, dar continuă să jignească toată lumea muzicală. Ce a făcut Ioniță de la Clejani.

L-a reclamat sau nu Ioniță de la Clejani pe Fulgy?

Sunt două săptămâni de când Fulgy ține prima pagină a ziarelor și dă mereu cu stângul în dreptul. Aseară, sursele spun că însuși Ioniță de la Clejani a cedat nervos și ar fi chemat poliția. Astăzi însă, cântărețul nu a vrut să recunoască nimic și a spus că oamenii legii au venit singuri. ”Nu a ajuns la Poliție. Poliția a venit acasă ca să ia o declarație.

Nu am chemat eu Poliția. A venit singură. Ziarele scriu. La momentul ăsta ai dat răspunsul la ce se întâmplă cu Fulgy. Și-a dorit ca să se vorbească despre el. Se uită la reality show-urilor din America. Se inspiră de la Cardi B, Snoop Dogg, Kardashian, etc. Abordează stilul lor de a se promova și asta a făcut și acum. Se vorbește despre Fulgy acum. Dacă pui litera F pe Google, apare primul. Când a făcut muzică clasică, nimeni nu a întrebat de el”, a spus Ioniță de la Clejani, în cadrul unei emisiuni TV.

Așa își face el reclamă

În altă ordine de idei, Ioniță a menționat că tot ce face băiatul lui e pentru a-și face reclamă. ”El de 2-3 zile e în conflict cu Poliția. Sâmbătă i-a luat permisul, duminică nu știu ce s-a mai întâmplat, aseară a trebuit să dea o declarație pentru tot ce s-a întâmplat. Dar acum s-a oprit, și-a atins scopul ca să se vorbească despre el și se oprește.

Își reia activitatea lui. Fulgy nu e internat. Locuiește singur, e ok. I-am pus stop, că și-a atins scopul. Ăsta e modelul de promovare pe care și-l dorește. E major, nu pot să-l oblig să facă altceva. (…) Își dorește să devină amfitrion, a făcut și o emisiune. (…) În același timp suntem și părinți, în același timp nu putem fi de acord cu toate lucrurile care se vehiculează în presă, dar nici nu putem obliga copiii ăștia să facă ca noi.”, a mai spus Ioniță.