ActualitateUltima ora

Klaus Iohannis, decizie neașteptată în plin război! La granița României situația e gravă, dar…

Klaus Iohannis a luat o decizie neașteptată în plin război, în condițiile în care situația de la granița României devine din ce în ce mai gravă.

Advertisment
Advertisement

Președintele Klaus Iohannis a luat o decizie neașteptată în plin război. În contextul de la granița României, în care situația se agravează de la o zi la alta, președintele țării s-a întâlnit cu premierul spaniol pentru a discuta despre securitatea națională. Prim-ministrul Regatului Spaniei, Pedro Sanchez, aflat în vizită în România, a fost primit, joi, la Palatul Victoria, de premierul Nicolae Ciucă. Acesta a avut și o întâlnire și cu președintele PSD Marcel Ciolacu, înainte de întrevederea cu președintele Klaus Iohannis.

„România are un prieten în premierul spaniol @sanchezcastejon, un lider care a promovat activ nevoia unui plan de recuperare. Ne confruntăm cu vremuri dificile, având în vedere războiul și criza energetică. Impreuna cu liderii PES lucrăm pentru a pune în aplicare noi soluții la provocările actuale”, a scris Marcel Ciolacu, pe Twitter, după întâlnirea cu Pedro Sanchez.

Advertisment

Klaus Iohannis, decizie neașteptată în plin război! La granița României situația e gravă, dar…

După discuțiile tete-a-tete, președintele Klaus Iohannis și prim-ministrul Regatului Spaniei vor susține o serie de declarații de presă. Și președintele Estoniei, Alar Karis este așteptat astăzi de către liderul de la Cotroceni. Oficialul estonian va fi primit de preşedintele Klaus Iohannis la ora 18:00, la Palatul Cotroceni. Cei doi şefi de stat au programate convorbiri tete-a-tete şi convorbiri oficiale, la finalul cărora vor susţine declaraţii de presă comune.

Advertisment
Advertisment
Advertisment