Actualitate

Kamara e disperat. Ce se întâmplă cu băiețelul lui

Băiețelul lui Kamara trebuie să se facă bine. Iar pentru asta tatăl său și toți prietenii fac tot ce le stă în putință ca acest lucru să se întâmple. Până atunci însă, băiețelul lui are niște operații complicate de făcut.

Cântărețul Kamara a făcut destăinuiri incredibile legate de starea de sănătate a băiatului. Cel mic are o formă de paralizie cerebrală și are nevoie de alte operații. Ce se întâmplă cu băiețelul lui.

Kamara e disperat. Ce se întâmplă cu băiețelul lui

Micuțul lui Kamara a efectuat recent mai multe transplanturi de celule stem la o clinică din Turcia apoi o altă intervenție chirurgicală la Barcelona. „Până acum au fost tratamente în multe țări: Germania, Turcia, acum în Spania pentru că am făcut și anul trecut o operație de miotenofasciotomie. Când simți că nu mai poți, consider că e ok să spui, că e vorba și de cel implicat, Leon.

La fiecare puseu de creștere mușchii îi rămân mici și oasele se fac mai lungi. Există riscul să i se strâmbe oasele. Această intervenție pe anul ăsta venea în luna mai, cel târziu, dar din cauza pandemiei a fost amânată. Doctorul a venit în România si l-a evaluat. A zis că poate să o facă în septembrie. Aceste intervenții trebuie făcute până crește mare ca noi”, a mărturisit Kamara.

Dacă nu s-ar opera la timp, problemele ar fi ireversibile

Kamara a vorbit și de momentul în care au început problemele de sănătate pentru Leon.  „Dacă nu s-ar opera la timp, problemele ar fi ireversibile. Oasele, dacă se duc într-o direcție, nu mai ai ce să mai faci. Când era mic nu părea să aibă așa probleme și am văzut mâna stângă că se îndoaie un pic.

Afecțiunea lui de bază de tripareză spastică care a venit în urma unei paralizii cerebrale cauzată după naștere, pentru că el s-a născut normal. În urma faptului că nu l-au pus în incubator și l-au alăptat la 6 ore de la naștere, a făcut un stop cardiorespirator și de aici problemele”, a afirmat acesta.