Actualitate

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez sărbătoresc un an de la logodnă

Aceștia sunt logodiți de un an iar peste un an va avea los și nuntă. Jennifer și Rodriguez se simt profund îndrăgostiți unul de anul și se completează reciproc

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au marcat un an de la logodnă cu multă dragoste și voie bună. Aceștia s-au simțit profund emoționați și consideră că sunt pe drumul cel bun, pentru că se completează perfect.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au sărbătorit un an de logodnă

Cu ocazia acestui eveniment, Rodriguez a fost încântat să adune cât mai multe momente frumoase pe care le-au trăit împreună și să le posteze Instagram. Fostul jucător de baseball a cucerit-o pe deplin pe Jennifer. Printre aceste momente postate se află și cel în care a avut loc cererea în căsătorie. Acest lucru s-a întâmplat în urmă cu un an pe frumoasă plajă din Bahamas.

Advertisment

Rodriguez își amintește cu nostalgie de momentul când a cerut-o de nevasta și a spus DA. Și-a ales atent cuvintele, s-a pus în genunchi. și-a pus sufletul pe tavă în față ei. A spus tot ce a simțit și a afirmat că Jennifer este că o binecuvântare pentru el.

Advertisment

Ea îi oferă o doză mărită de inspirație și îl face să se simtă cu adevărat norocos. El consideră că a apărut că un talisman în viață lui și își dorească să clădească cât mai multe amintiri minunate alături de ea.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez se vor căsători în vara 2020

Jennifer și Alex au decis să se căsătorească în această vară. Ei sunt foarte entuziasmați când se gândesc la ziua cea mare. Sunt logodiți de un an și arată deja că un cuplu căsătorit pentru că sunt mereu împreună.

Cei doi așteaptă cu nerăbdare momentul în care totul o să devină oficial. La început nu erau siguri că se vor căsători așa de repede după logodnă, datorită faptului că Jennifer a mai fost căsătorita de trei ori. Alex a fost foarte răbdător și a spus că o așteaptă cât va fi nevoie.

Nu a vrut să o grăbească să ia o decizie pripită. Important este că vor să fie împreună pentru tot restul vieții. Artista a vorbit deschis despre viață ei iar logodnicul a înțeles-o foarte bine. Cei doi au o relație plină de dragoste și romantism și se bucură din plin de fiecare moment trăit împreună.

Nu vor să grăbească planurile de nuntă ci vor să aibă timp suficient să se implice în pregătirile de nuntă.Jennifer și Alex au planuri mari de viitor și nu își mai pot imagina viața unul departe de celalalt.

Advertisment
Advertisment