Actualitate

Jador s-a operat, declaratii in exclusivitate

Advertisment
Advertisement

Jador a luat pe toată lumea prin surprindere, asta după ce s-a fotografiat direct în sala de operație, cu doar câteva minute înainte ca medicul să înceapă intervenția. Ei bine, căci nu a oferit prea mult detalii la momentul respectiv, acum, artistul a oferit primele declarații la Antena Stars. De ce a optat celebrul manelist pentru operația de implant de păr!

Jador nu a mai stat pe gânduri, astfel că a recurs la schimbări majore chiar înainte de sărbătorile de iarnă. Celebrul manelist a decis că este momentul potrivit pentru o operație de implant de păr, astfel că a apelat la cei mai buni medicii.

Advertisment

Jador, declarații exclusive în legătură cu intervenția făcută!

Celebrul manelist a povestit în direct la Antena Stars că a optat pentru această operație de implant al părului nu pentru că este un moft, ci pentru că avea nevoie, astfel că dacă nu apela la medici cât mai repede risca să rămână chel.

Advertisment

De asemenea, Jador a mai explicat că se trage dintr-o familie care s-a confruntat cu această problemă de-a lungul anilor, astfel că de frică, nu a mai ezitat nici măcar un moment.

„Rămânem chel și nu voiam. Nu e un moft, este o necesitate. Încă nu sțiu cat ma duce operația, însă cert este ca rezolv problema. Este ceva genetic cu care s-a confruntat de mai mulți ani aproape toți membrii familiei mele.”, a declarat Jador la Antena Stars.

De mai multe săptămâni, se tot speculează faptul că Jador ar avea o relație cu o presupusă brunetă din mediul online.

Ei bine, artistul a eliminat aceste speculații, astfel că a declarat în cadrul emisunii că nu are o iubită în aceste momente, iar toată atenția lui se îndreaptă către carieră.

„Nu am o iubită, s-au tot zvonit, dar eu nu sunt într-o relație cu nimeni! Mă axez pe mine acum.”, a mai spus artistul.

Reamintim faptul că Jador nu este singurul artist care a apelat la operația de implant de păr, astfel că în urmă cu doar câteva zile, și Vlad Gherman a apelat la medici pentru a-și rezolva această problemă cu care se confruntă încă din adolescență.

 

Advertisment
Advertisment