Actualitateinfo

Jador e distrus, nu se poate opri din plâns. Prin ce nenorocire trece acum artistul

Când toată lumea spunea că e din ce în ce mai bine cu iubita, iată că Jador e distrus. Trece printr-o dramă. S-a despărțit de femeia pe care a iubit-o enorm.

A făcut tot ce i-a stat în putință să reînnoade relația de iubire, dar nu s-a putut. Jador e distrus.

Jador e distrus, nu se poate opri din plâns. Prin ce nenorocire trece acum artistul

În cadrul unei emisiuni, Jador a recunoscut că s-a despărțit de iubita sa. Desi o iubește, acesta nu a avut încotro, pentru că Georgiana Elisei, e extrem de geloasă. ”Nu mai sunt cu ea de două săptămâni. Am nevoie de relaxare în viață și nu-mi oferă e geloasă mai mult decât prevede legea, dacă aș fi aș da o lege să nu mai fie femeile geloase să pot și eu să mă însor (…) Nu vreau să o mai iubesc, vreau să pot să fac asta”, a mărturisit Jador.

Toate melodiile pe care le lansează sunt pentru ea

Pe de altă parte Jador a recunoscut că toate melodiile pe care la va lansa sunt pentru ea și suferă enorm. ”Sufăr, de asta am venit aici că sufăr, sufăr după fosta. Am băut și eu un pahar de vin, două, trei pahare (n.r. ce face în această situație) Dacă aș fi fost lacom, mi-ra plăcut distracția și femeile nu mi-ar mai fi ars de muncă.

Sincer sunt mai singur decât crede lumea, pe partea sentimentală stau foarte prost și probabil o să trec peste perioada asta greu, sufăr. O să scot o piesă care se numește aseară dansai singură și este pentru ea. Tot ce înseamnă muzică de dragoste este pentru ea.”, a mai spus Jador la emisiunea lui Dan Capatos.