Actualitate

Iulia Vântur s-a despărțit de Salman Khan?

A dat lovitura în România, acum a făcut-o și în India, cea mai nouă melodie a ei devenind un hit. Dar Iulia Vântur are probleme în relație?

I-a reușit. Iulia Vântur cântă în limba hindi și noua ei melodie e deja un hit. Ce se întâmplă însă în relația vedetei cu Salman Khan?

Iulia Vântur s-a despărțit de Salman Khan?

Norii negri spun sursele s-au abătut asupra relației frumoasei Iulia Vântur cu vedeta Indiei, Salman Khan.

Iulia Vântur a dat lovitura în India. Cea mai recentă melodie a ei în hindi a devenit mare hit. Este vorba de „Seeti maar”, care a fost lansat recent și a avut peste 30 de milioane de vizualizări în 24 de ore. Melodia are și un videoclip în care apare și iubitul său, Salman Khan. Pe de altă parte însă, frumoasa româncă se pare că s-ar fi despărțit de starul de la Bollywood. Toți au ajuns la această concluzie după ce Iulia Vântur a făcut o postare ciudată pe rețelele de socializare.

Nimic nu este permanent. Nici fericirea, nici tristețea

„Am găsit această poză veche în telefonul meu și am vrut să o șterg pentru că observ tristețe în ea. M-am gândit că nu o pot posta aici, pentru că ar putea să aducă tristețe și îngrijorare altor oameni. Dar apoi m-am gândit din nou…e ok să nu te simți bine tot timpul și unii dintre voi ar trebui să știe totul va trece. Nimic nu e permanent, nu vă speriați!! Asta e viața.. Câteodată ești fericit, entuziasmat, plin de putere și de speranță, dar în alte dăți poți să te simți și îngrijorat, anxios, supărat, stresat sau să ai o cădere fără niciun motiv serios. E ok, dar nu e ok să-ți ignori sentimentele.

Nu vă prefaceți, nu vă judecați pentru că vă simțiți așa și nu ștergeți o imagine de acest gen. Este doar un memento, un moment pentru a încetini, pentru a-ți oferi timp, pentru a te înconjura cu multă bunătate, cu dragoste, pentru a-ți permite să te vindeci, să te refaci, să te odihnești, astfel încât să poți veni din nou cu energie bună. Nimic nu este permanent!

Nici fericirea, nici tristețea !!! Dar trebuie să ne permitem să fim și să ne îngrijim suficient pentru a ne ajuta sau pentru a permite celorlalți să ne ajute. Este ok să nu fii ok! ? După ce ți-ai acordat timp și te-ai reconectat cu tine, sună doar un prieten, urmărește un film bun, citește o carte frumoasă, joacă-te cu copiii tăi, cu câinele tău, dansează, ascultă muzică bună, implică-te într-o activitate care îți va aduce mai multă energie.

Acest lucru va fi suficient pentru ca tu să-țirevii. Dar mai întâi … ia-ți timp! ? Trimit multă dragoste celor care chiar au nevoie de ea chiar acum? Știu că sunt mulți … Suntem cu toții în asta … se numește viață! Și viața este un dar! Citând un prieten bun „viața este bună, Dumnezeu este minunat!”, a declarat Iulia.