Actualitate

Iulia Vântur a fost dată în judecată. Ce se întâmplă acum cu vedeta plecată în India

La prima vedere pare fericită alături de magnificul Salman Khan, dar Iulia Vântur are acum tot felul de probleme. Cine a dat-o în judecată.

Fosta prezentatoare a emisiunii Dansez pentru tine, Iulia Vântur, are probleme. Blonda a fost dată în judecată.

Iulia Vântur a fost dată în judecată. Ce se întâmplă acum cu vedeta plecată în India

Pe lângă problemele cu pandemia, Iulia Vântur s-a trezit cu un proces neplăcut. Vedeta și tatăl său au fost dați în judecată de un vecin pentru un teren. Din fericire pentru cei doi, judecătoria Iași a respins acțiunea acestuia.

„Instanța respinge acțiunea civilă formulată de reclamantul-pârât Constantin Ursu. În contradictoriu cu pârâții-reclamanți Valentin Vântur, Iulia Vântur și pârâții Comisia Județeană de Fond Funciar Iași, Geanina Ursu și Mihaela Ursu. (…) Respinge cererea de modificare a acțiunii, așa cum a fost formulată și motivată de pârâții-reclamanți Valentin Vântur și Iulia Vântur”, se arată în decizia justiției. Procesul a început în anul 2019, iar vecinul ar fi cerut ca titlul de proprietate al Iuliei și tatălui său să fie anulat.

Cum îl privesc părinții Iuliei pe Salman

Chiar dacă fata este foarte departe de ei, părinții Iuliei se pare că sunt mulțumiți de relația pe care aceasta o are cu vedeta Indiei, Salman. Chiar dacă aceștia se topesc de dorul ei, vorbesc mereu și se văd pe skype. În plus, blonda vine în țară mereu ca să-și viziteze părinții de care e extrem de apropiată. În ceea ce-l privește pe Salman, deocamdată nu și-a manifestat dorința de a se căsători. Deși, spun sursele, Iulia abia așteaptă acest moment. Recent, Arshi Khan, vedeta de la emisiunea Big Boss, a mărturisit că a cunoscut-o pe româncă. Concurenta Bigg Boss 14 a mărturisit că i-a fost prezentat-o de însuși Salman, dar a rămas surprinsă când a văzut ce îi cere bărbatul.

„Când petreceam în cabană, domnul Salman mi-a făcut cunoștință cu Iulia și, în timp ce mi-o prezenta, i-a spus: „Iulia, aș vrea să înveți și urdu. Este o limbă frumoasă de învățat. Am fost foarte fericită să aflu că îi place cum vorbesc urdu“, a declarat aceasta.