Actualitate

Își făcut testamentul înainte de nenorocire. Ce se va întâmpla cu averea lui Nelu Ploieșteanu

După o suferință de două săptămâni, Nelu Ploieșteanu a trecut la cele veșnice pe 2 aprilie 2021. Unde va ajunge averea lui Nelu Ploieșteanu.

Nelu Ploieșteanu și-a făcut testamentul înainte de a muri. La cine va ajunge averea marelui artist.

Își făcut testamentul înainte de nenorocire. Ce se va întâmpla cu averea lui Nelu Ploieșteanu

A fost internat la Spitalul Floreasca două săptămâni, dar medicii au rămas fără cuvinte în fața bolii. Nelu Ploieșteanu s-a stins. Surprinzător sau nu, artistul și-a făcut testamentul cu mulți înainte de nefericitul eveniment. Acesta a dorit ca totul să fie împărțit între fiicele sale, pentru ca acestea să nu mai aibă grija zilei de mâine.

A fost sărac multă vreme

Cu ceva timp în urmă, artistul a dezvăluit că a fost sărac până la vârsta de 35 de ani. „Cadouri n-am primit niciodată. Şi prima dată în viaţa mea când am văzut un brad de Crăciun aveam 14 ani. Nu ştiu de unde făcuseră rost ai mei de un pomişor. Iar mama, săraca, a luat nuci, le-a îmbrăcat în poleială şi le-a pus în pom, pe post de globuri. Atunci mi-am jurat că am să fac tot ce-mi va sta în putinţă ca să nu le lipsească niciodată nimic copiilor mei. Până la 35 de ani am fost sărac”, a spus artistul. În 2017 acesta și-a pierdut și fiul, pe Mihăiță care a suferit o viață întreagă de tetrapareză spastică.

L-am uns cu mir

“Eu comunic foarte bine cu el. Îl cunosc atât de bine, încât ştiu când îl doare ceva, când îi este foame. El îmi răspunde cu un zâmbet. Când îi este rău, îl sun imediat pe medicul care îl vede de atâta timp. Vine el acasă sau îl duc eu la spital. Îl duc în braţe. El are 30 de kilograme şi eu 60! Anul trecut (2013, n.r.), am avut un moment de cumpănă.

O răceală pentru Mihăiţă poate fi banală. El a fost internat la Spitalul Floreasca şi am fost la un pas să-l pierd. Am intrat în salon şi l-am uns cu mir şi Dumnezeu mi-a ascultat rugile şi l-a salvat. Ia multe medicamente. Urmează şi un tratament pentru că face crize de epilepsie. Tratamentul lui costă 3.000 de lei pe lună. Medicul care se ocupa de el când era mic mi-a zis să las uşile şi geamurile deschise să facă o pneumonie şi să moară. Mi-a sugerat să-l abandonez undeva într-un spital. Pe mine şi pe Mihăiţă nu ne desparte nimeni”, a spus soția artistului.