Actualitate

Irinel Columbeanu, poate fi evacuat din casă

Datorită faptului că nu a plătit chiria pe ultimele 6 luni Irinel s-ar putea să fie dat afară. Se pare că a rămâs în urmă cu plata de ceva timp.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Irinel Columbeanu nu se mai poate descurca să plătească întreținerea apartamentului. Acesta locuiește cu chirie și nu reușește să își achite facturile la timp.

Detalii surprinzătoare despre situația financiară a lui Irinel Columbeanu

Chiar dacă în trecut Irinel Columbeanu avea bani de mai știa ce să facă cu ei acum a ajuns cam falit. Fostul soț a lui Monica Gabor nu a reușit să își plătească chiria de o jumătate de an. El riscă să ajungă în stradă dacă nu face rost de bani.

Advertisment

Irinel poate fi într-o situație jenantă de a fi evacuat silit din locuința închiriată din București. Situația lui financiară nu este deloc bună de aceea a decis să își vândă mașina, care este o adevărată bijuterie deosebit de prețioasă.

Advertisment

Este vorba de un Bentley care valora în jur de 240.000 de euro, acum 16 ani. Irinel cere pentru ea acum doar suma de 29.000 de euro. El s-a mutat din palatul de la Izvorani, în complexul Cosmopolis să trăiască într-un apartament.

Chiria pentru această locație este de 400 de euro lunar. El locuiește aici încă de anul trecut din toamna. Irinel nu mai este la fel de zâmbitor că și înainte pentru că trece printr-o perioada nefavorabilă.

În ultima vreme este foarte supărat și abătut. Nu o duce deloc bine cu banii și se pare că are reale probleme. Situația în care se află este cu adevărat îngrijorătoare.

Irinel Columbeanu miliardar în 2007 a devenit sărac în 2020

După o perioada foarte înfloritoare Irinel a ajuns să stea cu chirie, după ce și-a părăsit casa din Izvorani și nu mai are bani nici pentru chirie.

Faptul că a devenit falit l-a făcut pe Irinel să o lase pe Irina să trăiască în America cu mama ei. Irina stă cu Monica de 2 ani și învață la un liceu renumit unde taxele de școlarizare se încadrează undeva 5.000 și 7.000 de euro.

Greu de crezut însă Irinel nu a mai avut posibilitatea să-i mai ofere fiicei sale un asemenea nivel. Acesta a fost momentul decisiv când a hotărât să se împace cu Monica.

Averea lui a scăzut considerabil în ultimii ani. De la 150 de milioane euro în 2007 a ajuns la doar 7 milioane de euro după numai 2 ani. În urmă cu ceva timp conducea un Rolls Ryce Phantonm EWB, personalizat în valoare de 600.000 de euro.

De când a murit tatăl său, un om de afaceri foarte renumit Irinel a fost lovit de probleme din toate părțile. Situația financiară s-a înrăutățit pe zi ce trece și a ajuns într-o situație greu de imaginat.

Advertisment
Advertisment