Actualitate

Irina Tănase i-a făcut lui Dragnea cea mai frumoasă declarație e dragoste

Pe 28 octombrie 2020, Liviu Dragnea a împlinit vârsta de 58 de ani. Cea mai frumoasă declarație de dragoste a primit-o de la iubita sa, Irina Tănase.

Fostul lider PSD a primit din partea iubitei sale cea mai frumoasă declarație de dragoste. Acesta a împlinit 58 de ani.

Irina Tănase i-a făcut lui Dragnea cea mai frumoasă declarație e dragoste

Iubita lui Liviu Dragnea pare mai îndrăgostită ca niciodată. Aceasta i-a transmis fostului pesedist o declarație de dragoste extraordinar de frumoasă.  “În seara asta, m-am îmbrăcat cu halatul tau, pentru că mi-am dorit să te simt cât mai aproape. Și Pinkie toarce lipită de el, sigur că și ei îi este dor de tine. Îmi lipsești atât de mult că nu pot descrie în cuvinte cât de tare mă doare sufletul, te iubesc și îmi doresc să ieși de acolo sănătos și cât mai curând, să vii înapoi acasă, la noi!”, a scris Irina Tănase într-un mesaj pentru Liviu Dragnea.

Dragnea se află la închisoarea Rahova de anul trecut

Anul trecut în luna mai, Liviu Dragnea a fost condmnat definitiv la trei ani și șase luni de închisoare cu executare. Este vorba de dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman. Din păcate, Dragnea are mari probleme de sănătate în penitenciar, suferind de dureri insuportabile la coloana vertebrală. În acest moment, fostul lider al PSD urmează programe de recuperare şi i s-a făcut şi un RMN.

“Se simte rău din cauza problemelor de sănătate și a izolării de 23 de ore din 24. Are o hernie lombară și una cervicală, de care se știe de dinainte de condamnare. (…) Aceste probleme de sănătate s-au agravat foarte tare în ultimele trei luni. A fost retras de la muncă și stă 23 de ore în cameră. Doar o oră iese la plimbare. (…) Noi ne-am adresat unor instituții pentru a soluționa.

Există două mari probleme: dreptul la muncă și la sănătate. Ne-am adresat instanței pentru dreptul de muncă. Am câștigat, dar de două săptămâni nu s-a aplicat decizia instanței. (…) Am făcut o sesizare și la Avocatul Poporului. (…) Erau încălcate niște drepturi. (…) Au emis o serie de recomandări spre ANP pentru a îndrepta aceste reguli. (…) Bănuiala mea este că sunt presiuni foarte mari asupra celor din penitenciar. “, a declarat Irina Tănase, la Realitatea Plus.

 

Tags

Close