Actualitateinfo

Irina Tănase face dezvăluiri șocante despre celula în care stă Liviu Dragnea

Până acum niciodată nu s-a vorbit despre așa ceva. Irina Tănase vorbește pentru prima dată despre locul în care Liviu Dragnea își ispășește pedeapsa.

Advertisment
Advertisement

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, vorbește pentru prima dată de celula fostului om politic, dar și nenorocirile prin care acesta a trecut.

Irina Tănase face dezvăluiri șocante despre celula în care stă Liviu Dragnea

Irina Tănase e distrusă. Aceasta a făcut declarații uluitoare la Antena 3 despre ceea ce face iubitul său „N-aș putea să spun că face bine. Nu, nu este bine, este în continuare în închisoare, cu probleme de sănătate netratate. Stă în celulă cu trei domni. Nu au lumină și sunt înconjurați de betoane. Iarna este foarte frig. Condițiile sunt rele și mai rele sunt abuzurile. (…)

Advertisment

Am avut și un proces și am câștigat în instanță, pentru că dreptul lui la sănătate a fost încălcat. A vrut să facă un RMN din banii lui. A durat șase luni până să ajungă acolo, deși avea dureri. A fost interesul să se întindă treaba cât mai mult. 23 de ore pe zi a stat în cameră, cu dureri din cauza herniei de disc. Nu a fost vina personalului din penitenciar. A fost o decizie luată de mai sus. Așa era ordinul. De la cine, nu știu. (…)”, a spus aceasta.

Advertisment

Avocatului nu i s-a permis să aibă o întâlnire cu el. A fost un alt abuz

„Și eu mă întreb cine ce mai are cu Liviu Dragnea. Nu înțeleg nevoia de răzbunare. A fost condamnat, și-a văzut de viața lui, am crezut că se vor închide momentele astea. Avocatului nu i s-a permis să aibă o întâlnire cu el. A fost un alt abuz.

Avea nevoie de îngrijire medicală și nu a putut să beneficieze de așa ceva. Pentru că avusese Covid și nu a putut ajunge la spital. I-au spus să se panseze singur. Dar el suferise o intervenție chirugicală la spate. Au fost mai multe situații politice care l-au dus pe Liviu Dragnea aici. Bucureștiul e un oraș mic și lumea vorbește. A contesta multinaționalele, nu a vrut să dea gazele pe degeaba.”, a spus Irina.

 

Advertisment
Advertisment