Actualitate

Irina Rădulescu a Acceptat Să se Dezbrace în Filmul Urmă

Aceasta a fost foarte deschisă la propunerea regizorului Dorian Boguță. Fiica lui Dem Rădulescu este o actriță fără prejudecăți și inhibiții.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

În timp ce unele actrițe refuză cu desăvârșire ideea de a apărea dezbrăcate la televizor, unele nu o fac. Acesta a fost și cazul lui Irina Rădulescu care a spus da imediat și a renunțat la îmbrăcăminte.

Irina Rădulescu convinsă de Dorian Boguță că merită să joace nudă într-o scenă din filmul Urmă

Regizorul Dorian Boguță i-a propus Irinei să apară într-o scenă dezbrăcată. Această scenă nu are conotație sexuală. Irina doar trebuie să își arate liniile corpului, nimic mai mult.

Advertisment

În discuția pe care a avut-o cu regizorul în prealabil, i s-a dezvăluit actriței ce rol important joacă nuditatea într-o situație dramatică. El a avut reală dreptate având în vedere impactul puternic pe care l-a avut întotdeauna la public.

Advertisment

Nu este vorba despre nuditate și sex, ci doar despre integrarea unei scene nud în film. Toți cei care înțeleg firul acțiunii și sunt atrași de povestea în sine înțeleg imediat necesitatea acestei scene.

Actrița Irina Rădulescu nu se sfiește să-și arate corpul

Deși la ora actuală, există tot felul de accesorii care să acopere părțile intime, Irina a preferat să fie ea însăși. Nu a vrut să folosească astfel de proteze ci a preferat să fie cât se poate de originală.

Această scenă s-a filmat într-un timp relativ scurt, având în vedere situația în sine. S-au filmat trei duble și totul a ieșit foarte bine. Pentru a-și face curaj înainte de filmarea scenei, Irina a ales să bea o cafea destul de tare.

În timpul scenei când s-a învârtit, i-a venit să vomite și era speriată de idee. Cei care filmau însă priveau acest aspect cu mult entuziasm. Așa se demonstra ușor ca este vorba despre o scenă cât mai autentică. În film se vede că Irina vomită în mod natural, astfel că totul a ieșit mai bine decât se așteptau. Aceasta este ipostaza in care apare Irina, interpreta Anei în filmul „Urmă”.

Irina este deschisă la nou însă nu acceptă orice compromis. Ea nu s-a vopsit niciodată și ține foarte mul la părul ei natural. Aceasta susține că este foarte greu să obții o culoare naturală a părului. Însă dacă este nevoie să joace un anumit rol s-ar tunde. Totul depinde de câștigul proiectului în derulare.

Fiica lui Dem Rădulescu, a fost deschisă propunerii de a filma goală, în pelicula „Urmă”. Această a înțeles imediat că o scenă de nuditate nu înseamnă neapărat sex. A acceptat imediat să apară într-o scenă de doar câteva minute.

Advertisment
Advertisment