Actualitate

Irina Loghin se roagă neîncetat să devină bunică. Tânăra face tratamente de fertilizare

Cea mai iubită cântăreață a României, Irina Loghin, are o mare dorință: să fie bunică. Din păcate însă, fiica ei face tot felul de tratamente de fertilizare.

Face tratamente de fertilizare pentru că vrea să își vadă mama fericită. Irina Loghin așteaptă să-și strângă nepotul în brațe.

Irina Loghin se roagă neîncetat să devină bunică. Tânăra face tratamente de fertilizare

Irinuca Cernea, fiica Irinei Loghin a împlinit recent frumoasa vârstă de 43 de ani. Căsătorită cu Bogdan, aceasta se luptă să facă un copil. Din păcate, aceasta a ajuns să facă tratamente de fertilizare ca să rămână anul acesta însărcinată. „Dorim ca anul acesta să-i facem un nepoțel mamei. Ne chinuim foarte mult să-i îndeplinim dorința. Am mers la medic, urmez un tratament. Medicii fac și ei ce pot, acum trebuie să mai vrea și Dumnezeu. Nu e o problemă medicală, suntem sănătoși amândoi, dar bebelușul se lasă așteptat. Eu îmi doresc mult o fetiță. Am crescut numai cu fratele meu, surorile mamei mele au avut numai băieți, de aceea vreau o fetiță”, a declarat Irinuca Loghin.

Nașul va fi Fuego

Chiar dacă micuțul încă n-a venit pe lume, Irina și Irinuca au hotărât și cine va fi nașul. Nimeni altul decât Fuego.  „Și el mi-a zis de ziua mamei mele că simte că voi avea o fetiță anul acesta”, susține Irinuca. Prin același chin a trecut și Irina Loghin înainte să-i aducă pe lume pe cei doi copii, Irinuca și Ciprian.

“Pe la 35 de ani, când m-am dus într-un turneu la Cluj, m-am interesat ce pot să fac, aflasem că la Cluj sunt profesori foarte buni. M-am dus la un profesor ginecolog, ca să îmi facă un consult. Mi-a dat un tratament de șase luni, mi-a făcut histerosalpingografia. Îţi introduce un lichid, o soluţie în uter, care este înfiorătoare, ustură așa de tare! El a observat că am avut o răceală în copilărie, foarte puternică și netratată la timp. Această analiză era și un tratament, deoarece îmi introdusese lichidul acela și am devenit fertilă. Imediat, la nicio lună de zile, am rămas însărcinată”, a spus Irina Loghin, în cartea “Viața mea este ca un cântec”.