Actualitate

Irina, fiica lui Dem Rădulescu vorbește despre viață ei

Irina Rădulescu dezvăluie câteva din secretele vieții. Ea ne spune de unde primește atâta energie pozitivă zi de zi.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Irina Rădulescu la vârstă de 33 de ani a ajuns să fie una dintre cele mai iubite actrițe. În prezent, debutează într-un film de lungmetraj, Urma. Aceasta iubește tot ceea ce ține de artă și se simte minunat în spatele camerelor de filmat.

Fiica lui Dem Rădulescu vorbește despre nouă experiență, în perioada în care filmează pentru filmul Urma. Ca și orice actriță pe lângă viața profesională în care investește atât de mult, are și o viață personală. Chiar dacă este necăsătorită are o mulțime de pasiuni și activități care îi face viață interesantă și extrem de frumoasă în același timp.

Advertisment

Când nu filmează se dedică total muzicii și dansului. Irina îi urmărește cu mare pasiune pe artiștii ei de suflet. Irina este o prezență discretă, deși arată foarte bine. Ea susține că este un suflet de artist și nu preferă să se expună cu decolteuri sau altceva în fața tuturor.

Advertisment

În filmul Urma, Irina Rădulescu a avut o scenă de nuditate

În film, Irina a apărut nud și nu are nici o problemă cu asta. Artista spune că nu e vorba despre curajul de a dezvălui mai mult ci de contextul în care te afli.

Chiar dacă în filmul Urma are o secvență de nuditate, ea spune că i-a fost extrem de dificil să joace asemenea scene. Ideea de a filma nud a stresat-o foarte mult cu câteva zile înainte că filmările să aibă loc.

Însă având în vedere că a fost o consecință firească a situației dramatice din film, nuditatea a avut un rol suprem și a marcat momentul așa cum a trebuit. Această secvență a ilustrat viața și a fost extrem de sugestivă.

Dacă este vorba despre un scop ca acesta Irina nu se da la o parte, însă dacă e vorba despre poze nud care au un succes nebun pe rețelele de socializare, nu este interesată deloc.

Atâta timp cât nuditatea are o formă artistică, poetică, și poartă cu ea un dram de mister tot artă se numește. Chiar dacă corpul este expus în văzul tuturor important este cum se expune și care este scopul propriu zis. Nuditatea învăluită în artă este mai presus decât un corp dezgolit. În acest fel nuditatea poartă un scop nobil și este mai degrabă o provocare.

Advertisment
Advertisment