Actualitate

Ion Țiriac se însoară din nou! A dat inelul de logodnă

În timp ce majoritatea vedetelor se despart sau divorțează, Ion Țiriac face pasul cel mare. Se însoară.

De doi ani trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar acum Ion Țiriac a recunoscut că o iubește. Cu cine se însoară acum fiul miliardarului.

Ion Țiriac se însoară din nou! A dat inelul de logodnă

Se iubesc atât de mult că s-au hotărât să o spună lumii întregi și să se căsătorească. Iar Sorana Cârstea este acum mai fericită ca niciodată pentru că are inelul de logodnă pe deget.

“Sorana are un inel superb pe deget de câteva luni. Este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața ei, însă apropiații știu că este un inel de logodnă primit de la Ion Ion. Ei sunt împreună de aproape trei ani și se iubesc foarte mult. Decizia de a forma o familie nu este una luată în grabă, ci gândită foarte bine de amândoi”, au declarat surse din apropierea celor doi pentru impact.ro.

Cum au început cei doi relația

Chiar dacă se iubea de mult timp cu fiul lui Țiriac, Sorina Cârstea a recunoscut abia anul trecut cine este iubitul său de care e îndrăgostită. Motivul a fost unul cât se poate de normal. Aceasta a așteptat ca Ion Țiriac să divorțeze de fiica Anastasiei Lazariuc și să fie liber.

„Ileana şi Alexandru nu mai sunt împreună de aproape doi ani. Erau străini unul de celălalt. El avea altă viaţă, ea era mai mult cu copiii. S-a răcit relaţia şi au decis de comun acord să divorţeze. Nu au spus nimic, pentru că la mijloc sunt bani mulţi şi acesta a fost pactul: discreţie totală, dovadă că doar apropiaţii ştiau de aceste lucruri.

Ea nu se poate plânge, are o viaţă de regină, copiii au de toate. Au locuit o vreme la Monte Carlo, Paris, după care s-au întors în România. De-atunci începuse să se strice treaba. Copiii lor au fost protejaţi, pentru că au decis să se comporte ok, au evitat discuţiile în contradictoriu. Nimeni nu a fost fericit cu decizia asta, dar aşa e viaţa”, a mărturisit mai demult un apropiat de-al lui Ion Ion Țiriac.