ActualitateUltima ora

Ioana Tufaru trece prin clipe grele! Adevărul despre relația ei cu Ionuț

Ioana Tufaru trece prin clipe grele! Adevărul despre relația ei cu Ionuț

Ioana Tufaru, fiica regretatei soliste Anda Călugăreanu, a fost diagnosticată de medici cu obezitate mo.r.bidă. Din păcate a pierdut din nou lupta cu cântarul. Mai ales că a avut două operații de micșorare a stomacului, prima, în urmă cu 12 ani.

După ce au apărut aceste informații în spațiul public, Ioana Tufaru a încercat să dezmintă zvonurile referitoare la sănătate, dar și cele legate de căsnicia ei. Femeia a dorit să dezmintă, în interviul pentru impact.ro, că Ionuț, partenerul de viață, ar fi dezgustat de aspectul ei fizic, așa cum s-a zvonit: ”Mă place așa cum sunt!”, ne-a spus Ioana Tufaru.

Ioana Tufaru și soțul ei, Ionuț, sunt împreună de mai bine de 6 ani, rodul dragostei lor fiind Luca. Puștiul, spune Ioana Tufaru, le umple sufletele de bucurie. La începutul relației, amorezii au locuit în casa tatălui lui Ionuț.

După ce Ioana a rămas însărcinată, bărbatul i-a alungat, fără milă, din apartament. Cei doi au ajuns să doarmă noaptea pe bănci, în parc. Cel care le-a întins o mână de ajutor a fost celebrul latifundiar Gigi Becali. Acesta, la un moment dat, le-a oferit o garsonieră, în căminele lui de nefamiliști, din Berceni.

Advertisement

De dragul soțului ei, Ioana Tufaru s-a străduit să arate bine, însă, deși a trecut prin două operații de micșorare a stomacului, s-a îngrășat la loc. În anturajul Ioanei se spune că, din cauza kilogramelor în plus, ea și Ionuț ar avea acum serioase probleme în cuplu. Ioana a infirmat însă durerosul zvon, ba chiar susține că viața lor se.x.uală nu este afectată:

“S-a zis că Ionuț nu mai vrea să întrețină relații se.x.uale cu mine, dar nu este adevărat, este mulțumit de mine, de felul în care arăt. Nu mai vreau să fac nicio altă operație de micșorare a stomacului”, ne-a spus Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu.

Despre relația ei cu Ionuț, aceasta mai povestea, la Kanal D:

„Eu vorbesc mai mult și sunt mai impulsivă, așa că oamenii au tendința să creadă că eu conduc în familie, dar să știți că nu e așa.

Ionuț are ultimul cuvânt și eu nu fac nimic fără să mă consult cu el. E un bărbat puternic, chiar dacă pare firav.”

Ioana ne-a mai dezvăluit și de ce nu își dorește să devină din nou mămică:

“Nu îmi mai doresc al doilea copil. În ziua de astăzi este foarte greu să crești un copil. Atât fizic cât și psihic te solicită foarte mult. Plus că tot timpul trebuie să fii în acțiune, tot timpul apar lucruri noi și trebuie să îi arăți. Pe lângă asta, mă apropii de vârsta de 44 de ani.

Dacă mai fac un copilaș, când o să aibă el 15 ani, eu o să fiu bătrână. Nu pot accepta ideea de a fi o mamă în cârje. Este mai bine așa. Îl iubesc pe Luca, este sufletul meu, dar nu îmi mai trebuie un al doilea copil”, ne mai mărturisea, luna trecută, Ioana Tufaru, pentru Impact.ro.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: