Actualitate

Ioana și Ilie Năstase divorțează

În urmă cu o lună, Ilie Năstase a fost acuzat de soția sa că a bătut-o. Aceasta a depus plângere, apoi a plecat de acasă.

Când Ioana Năstase a apelat la 112 ca să-l acuze pe Ilie Năstase că a bătut-o, toată lumea a fost în stare de șoc. Se pare că cei doi divorțează.

Ioana și Ilie Năstase divorțează

Chiar dacă lumea spera că tot scandalul se va termina cu o împăcare, Ilie Năstase și soția sa, Ioana, nu au mai ajuns la o înțelegere. Divorțul, spun sursele, bate la ușă, chiar dacă afaceristul a încercat să o împace pe brunetă.

„În seara de 8 ianuarie 2021, prin apel 112 a fost sesizat un conflict casnic. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2. Aceștia au luat legătura cu persoana care a reclamat situația. Ea a refuzat să formuleze plângere sau punerea în aplicare a unui ordin de protecție provizoriu”, au spus ofițerii care s-au ocupat de caz.

Se pare că despărțirea se va produce cât mai rapid

După acel moment neplăcut, Ioana Năstase a plecat la Constanța pentru a se liniști. Ulterior, femeia a declarat că nu s-a decis dacă va divorța sau nu de fostul tenisman. Sursele spun însă că totul a luat o întorsătură neașteptată și despărțirea dintre cei doi e doar o chestiune de zile.

„Da, Ioana divorțează. Mâine va depune actele de divorț. Nu se va întâmpla la notar, așa cum era de așteptat. Lucrurile au luat o turnură urâtă între ei și au decis să o facă la tribunal. Ioana a sperat că se vor îmbunătăți lucrurile, însă s-au înrăutățit. Ea este foarte hotărâtă.

A vorbit azi cu Ilie și l-a întrebat unde își dorește să divorțeze, iar el a răspuns ferm: la tribunal. Ea nu și-a dorit să ajungă acolo, se putea într-un mod civilizat, dar, din păcate, nu e așa”, au declarat surse apropiate familiei Năstase pentru click.ro.

O ploaie de palme!

„Eu am venit de la munte unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie, apoi ne-am întors în Stejarii. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă. Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea.

Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa. Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă.

Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc”, declara Ioana în acel moment.