Actualitate

Internauții au umilit-o pe Loredana Groza. Atâta Photoshop…

La 50 de ani, Loredana Groza arată mai bine ca niciodată. Artista postează tot timpul fotografii cu ea pe rețelele de socializare, iar fanii au taxat-o. motivul? Photoshop-ul în exces.

Arată spectaculos, însă internauții spun că Loredana Groza utilizează Photoshop-ul mult mai mult decât ar trebui. Ce i-au spus fanii.

Internauții au umilit-o pe Loredana Groza. Atâta Photoshop…

E foarte mândră de felul în care arată și postează tot felul de fotografii în care arată din ce în ce mai sexy. Internauții au verificat cu lux de amănunte pozele și au ajuns la concluzia că artista folosește în mod excesiv Photoshop-ul. Drept urmare, n-au ratat nici o ocazie ca spună cuvinte care nu îi fac deloc cinste cântăreței. ”În ultima poză se vede Photoshopul. S-a mișcat partea stângă. Ți-a luat barca razna, Loredano. Atâta Photoshop în prima poză că nu se mai distinge nici buricul. S-a strâmbat puțin barca, dar e ok”, au spus unii dintre fani.

Acuzată că a exagerat cu operațiile estetice

În altă ordine de idei, Loredana Groza a fost acuzată că a exagerat foarte mult cu operațiile estetice. Chiar și medicii esteticieni spun că artista și-ar fi făcut corecție la nivelul nasului și al buzelor, ba chiar și-ar fi refăcut și volumele feței. Dar Loredana susține sus și tare că ea nu a făcut așa ceva. „Ritualul meu de ingrijire e simplu si practic, pentru ca nu am timp sa pierd in saloane sau in cabinetele esteticienilor, cum foarte multi ma acuza. Nu am nimic impotriva interventiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operatie de infrumusetare de niciun fel, cine ma cunoaste stie ca asa e.

E usor sa dai vina pe faptul ca nu ai bani sau sa spui ca cineva s-a operat si de asta arata bine, dar nu, nicio operatie si niciun estetician nu te pot ajuta, cu toti banii din lume, sa arati bine daca nu ai grija zilnic de tine. Sport, mancare simpla, meditatie. E practica ta zilnica, trebuie sa fie constanta, sa iti faci timp dimineata si seara de cateva momente pentru tine, care sa te ajute sa te simti bine in pielea ta. Nu trebuie sa treaca nicio zi fara sa ai putina grija de tine! Operatiile pot sa mai astepte. Sunt atatea solutii simple, eficiente si neinvazive, in ziua de azi”, a spus artista.