Actualitate

Îngrozitor! Jurnaliștii din Polonia au aflat totul despre marea artistă. „A violat-o și a torturat-o pe Nadia Comăneci fără milă”

E incredibil prin ce nenorocire a trecut Nadia Comăneci. Jurnaliștii din Polonia spun că a fost violată.

În timpul regimului comunist, se presupune că Nadia Comăneci ar fi fost violată. Ce spun jurnaliștii din Polonia e strigător la cer.

Îngrozitor! Jurnaliștii din Polonia au aflat totul despre marea artistă. „A violat-o și a torturat-o pe Nadia Comăneci fără milă”

Potrivit ziarului Przeglad Sportowy din Polonia, în perioada regimului comunist, Nadia Comăneci ar fi trecut prin momente cumplite. Se pare că a fost violată din câte se pare chiar de fiul fostului președinte, Nicolae Ceaușescu. Se crede că Nicu ar fi violat-o și torturat-o pe cea mai mare gimnastă a României până când aceasta, nemaisuportând la ce e supusă, a fugit în SUA, spun jurnaliștii.

Nadia Comăneci neagă orice acuzație

Surprinzător sau nu, Nadia spune că s-a întâlnit cu familia Ceaușescu doar o singură dată în viață. Cu toate acestea, polonezii spun cu totul altceva, pentru că ea ar fi plecat din țară tocmai pentru că a fost supusă la multe chinuri. Sigur că de-a lungul timpului au circulat multe legende despre așa zisa relație pe care Nadia ar fi avut-o cu Nicu Ceaușescu dinainte de anul 1989. Ba chiar se spune că, în ciuda declarației sale, aceeași Nadia ar fi vorbit în multe rânduri despre legăturile ei cu fiul lui Ceaușescu. Adevărul însă nimeni nu-l poate ști…