Actualitate

Incredibil! Pe ce a putut să cheltuiască Simona Halep 600.000 de euro

Este una dintre cele mai îndrăgite sportive de la noi și toată lumea știe că are bani să-i întoarcă cu lopata. Pe ce a cheltuit Simona Halep suma de 600.000 de euro.

A dat lovitura. Ce a făcut Simona Halep cu 600.000 de euro. Fanilor sportivei nu le-a venit să creadă.

Incredibil! Pe ce a putut să cheltuiască Simona Halep 600.000 de euro

A muncit pe rupte ca să ajungă la statutul pe care îl are, așa că acum își permite orice. Chiar și să cheltuiască 600.000 de euro pe niște cadouri. Iar când vine vorba să le arate persoanelor dragi ei cât de mult le iubește, pentru ea nici o sumă nu e prea mare. Mai mult, totdeauna îi place să îi facă fericiți pe părinții și fratele său.

I-a cumpărat tatălui său un Bentley

Și pentru că a vrut să-l surprindă pe tatăl său într-un mod cât mai plăcut, Simona i-a cumpărat un Bentley de toată frumusețea. Ce-i drept, a meritat toți banii bolidul de lux, pentru că ajunge la 333 km/h, iar domnul Halep cu siguranță va fi extrem de apreciat.

Simona conduce un Mercedes GLE

Și tot un Bentley a intrat în posesia fratelui său, aceeași marcă. Nici Simona nu conduce însă orice fel de mașină. Îndrăgostită de automobilele extrem de scumpe, ea are acum un Mercedes GLE 450 AMG, un Mercedes CLS AMG, un Porsche 911 Carrera S, un Porsche Panamera și un Range Rover. Nu vă gândiți cumva că Simona stă degeaba acum, chiar dacă nu mai joacă. Pentru că sportivei îi intră în cont sume imense de la diferite contracte de imagine.