Actualitate

Incredibil. Ilie Năstase a rămas fără bani

Niciodată nu s-ar fi gândit cineva ca Ilie Năstase să aibă probleme financiare. Și totuși, acesta a rămas fără bani.

Are cinci urmași, iar ceea ce trebuie să le dea lunar, l-a făcut să aibă grave probleme cu banii. Ilie Năstase e distrus.

Incredibil. Ilie Năstase a rămas fără bani

Unul dintre marii sportivi ai lumii, Ilie Năstase este cunoscut și pentru căsătoriile și relațiile sale. Căsătorie de patru ori, acum este la a cincilea mariaj dar se pare că nici acesta nu a fost cu noroc. Dincolo de toate astea, afaceristul trebuie să le dea lunar bani celor cinci copii. Chiar dacă de-a lungul vremii a avut doar afaceri care i-au îngroșat conturile, acum acestea au început să se subțieze. Pentru că Năstase le dă lunar lui Nathalie, fiica cea mare, lui Nicholas, Charlotte, și  Alessiei și Emmei, aproximativ două milioane de euro. Rămâne de văzut ce se întâmpla și cu căsnicie cu Ioana, care a plecat de acasă, după ce a fost bătută de afacerist.

Ioana a sunat la 112

Episodul tulburător a avut loc la începutul lunii ianuarie, când Ioana a sunat la 112, cerând ajutorul poliției. După ce a fost bătută de soțul său, Ilie Năstase. „E adevărat ce a apărut în presă. Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni.

Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe. Niciodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare. Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal”, a declarat aceasta în acel moment.

Tags