Actualitate

Incredibil, dar adevărat. Ce vrea să devină Fulgy

E implicat în cel mai mare scandal din viață, dar acum vrea să se facă băiat cuminte. Ce vrea să devină acum Fulgy, fiul Vioricăi de la Clejani.

S-a săturat să fie pus la zid de toată lumea pentru că s-a drogat, așa că vrea să își aleagă o meserie la care nu s-ar fi gândit nimeni. Ce vrea să devină Fulgy.

Incredibil, dar adevărat. Ce vrea să devină Fulgy

Într-un interviu recent acordat unei televiziuni, Fulgy a pus punctul pe I și a spus că banii cheltuiți pe jocurile de noroc și droguri sunt munca lui. Mai mult decât atât, el vrea să se facă dezvoltator imobiliar. Motivul îl știe doar el.

„Eu, într-un an aproximativ, am văzut pe statisticile de la Google, Youtube, am aproape un milion de euro de la YouTube. În afară de asta, am 6-7 apartamente, 3-4 terenuri de 5000 de metri pătraţi şi vreau să fiu dezvoltator imobiliar, să merg pe şantier la 7 de dimineaţa. Nu-i problemă, învăţ.

Am pierdut la cazino sute de mii de euro, bani făcuţi de mine. Sunt în viaţă, am putere, şi promit că într-un an sunt milionar fără să fac nimic, doar zic pâs. Eu nu mai cânt nici măcar alături de familia mea, că îmbrăcat de 10.000 nu pot să mă duc la o nuntă şi să-i fac plăcerea unui om care vorbeşte prost”, a spus Fulgy, la Antena Stars.

Toată nenorocirea cu drogurile i se trage de la o fiică de interlop

Cât privește momentul în care a început să ia droguri, el spune că totul i se trage de la fiica unui interlop. „Am să fiu onest. Până la vârsta de 9 ani eu nu ieşeam afară, pentru că nu mă lăsa tatăl meu, studiam. După aceea am fost cu o fată într-o relație toxică, nu pot să dau nume, pentru că mi-e frică după, dacă merg pe stradă să nu-mi dea cineva cu ceva în cap.

Numele e foarte mare, e vorba de cel mai mare interlop al Bucureştiului, care a apărut şi-n filme. Fata asta a stat cu mine un an, m-a spionat, să vadă ce fac eu şi familia mea”, a mai spus Fulgy.

Iar substanțele interzise a început să le consume pentru prima dată din curiozitate. „Ea s-a îndrăgostit de mine, eu am luat-o de la altul, de la fiul interlopului de care spun. Când am dus-o la detectorul de minciuni, acum 4-5 ani, ca să aflu ceva anume, i s-a făcut rău imediat.

Anturajul ei, pus de şmecherii ăştia de care spun…Recunosc, am consumat THC, canabinoid, aşa se cheamă. Şi la diferite petreceri, toată lumea se droghează. Eu nu pot să trag pe nas, că deja respir greu. Fumează Snoop Dog iarbă, dar eu…Nu trag pe nas, dar iarba e medicinală”, e de părere Fulgy.