Actualitate

Incredibil, cum poate acționa afaceristul. Cu cine a înlocuit-o Bădălău pe Bianca Drăgușanu

Nici nu a plecat din patul lui Bălădău, că Bianca Drăgușanu a și fost înlocuită. Cine este femeia cu care a fost văzut afaceristul.

Au anunțat că se căsătoresc, apoi toată iubirea s-a stins într-o secundă. Gabi Bădălău a lăsat-o pe Bianca Drăgușanu pentru o altă femeie.

Incredibil, cum poate acționa afaceristul. Cu cine a înlocuit-o Bădălău pe Bianca Drăgușanu

Paparazii l-au dat de gol pe Gabi Bădălău. La foarte scurt timp de când a anunțat că se desparte de fosta sa iubită, afaceristul a fost prins cu o altă femeie. Cu cine a luat cina acesta? Se pare că femeia se numește Larisa, iar bărbatul o plăcea de ceva vreme. Sursele spun că imediat ce a aflat Bianca i-ar fi cerut să facă anumite lucruri ca să-l ierte.

Cum a renunțat Bădălău la Bianca

Cu adevărat șocante au fost declarațiile date de Gabi în care a explicat care sunt motivele pentru care s-a despărțit de Bianca. Mai mult, el a precizat că niciodată nu s-a pus problema unei nunți între ei. “Sunt un bărbat singur, fără nicio obligație, cu gândul doar la copiii mei și la afaceri. Atât. Am avut o relație frumoasă. Vreau să rămân doar cu amintirile bune din această relație.

Despre Bianca am o părere foarte bună și îi doresc binele și cam atât. Nu cred că această mediatizare care s-a făcut este benefică cuiva. Nu am avut nicio discuție cu familia mea despre Bianca Drăgușanu. Nu comentez declarațiile Biancăi. Eu îmi asum ce spun.

Sper că este ultima oară când vorbesc despre acest subiect. Sper că am fost destul de clar și înțelept și îmi doresc că toată lumea să fie bine. Am considerat de comun acord că această relație nu duce nicăieri și Bianca merită ceva mai bun decât mine. Suntem diferiți că oameni, ne dorim lucruri diferite. Am decis de comun acord”, a declarat Bădălău la Antena Stars.