Actualitate

Incredibil. Clanul Duduianu, afacere de zile mari. Întorc banii cu lopata

După moartea lui Emi Pian, toată lumea s-a așteptat ca cei din clanul Duduianu să cedeze financiar sau să calce pe bec. Doar că n-a fost așa. Aceștia au făcut o afacere de zile mari, legală.

Chiar dacă au trecut prin momente cumplite, cei din clanul Duduianu s-au pus pe treabă. O afacere de zile mari le-a umplut buzunarele.

Incredibil. Clanul Duduianu, afacere de zile mari. Întorc banii cu lopata

Chiar dacă nume importante din clanul Duduianu au intrat la închisoare, familia e acum mai bine ca niciodată. Ce s-a întâmplat cu aceștia? ”Eu, familia mea, frățiorii meu, suntem bine toți. Și mulțumim lui Dumnezeu pentru tot și dacă ne mai dă, avem putere să le ducem. Dumnezeu nu dă necazuri oamenilor slabi, le dă ăstora care pot să ducă.(…) Problemele astea ale vieții îți dau putere să mergi mai departe. Eu, unul, mă simt mai puternic ca niciodată acum. Am fost și suntem puternici, eu și familia mea”, a declarat fratele lui Emi Pian, Elvis.

Au decis să facă afaceri legale

Sursele spun că după moartea lui Emi, familia interlopului a luat o hotărâre decisivă. Pentru că nu mai vor să aibă de-a face cu poliția, au început să facă afaceri legale. Aceștia s-au hotărât să se ocupe de importul de mașini second hand din Germaia și Franța, pe care le-au vândut în România. Iar suma de bani făcută legal, a meritat toată munca.

Principala activitate a clanului era importul de mașini second hand din Germania și Franța, ca apoi să le vândă în România. Au făcut bani grei din asta. Cât privește noul lider al Duduienilor, acesta este fiul lui Emi Pian, Aly. ”În afara faptului că inima mea e praf. Să moară… dacă nu e praf pe bune, dacă nu merg înainte și nu mă intersează absolut nimic. Și vreau să fiu pe sfert față cum a fost tăicuțul meu. Nu cum a vrut el în întregime, pe sfert să fiu de cum a vrut tăicuțul meu, atât! La ce mod: să fiu lângă frații mei, să am grijă de ei”, a spus acesta la înmormântarea tatălui.