Actualitate

Incredibil! Ce i-a spus Volodimir Zelenski soției sale, după ce rușii au bombardat pentru prima oară Ucraina? „Adună actele și…”

S-a aflat ce i-a spus Volodimir Zelenski soției sale, după ce rușii au bombardat pentru prima oară Ucraina. Olena Zelenska, dezvăluiri cutremurătoare.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Olena Zelenska a mărturisit că soțul ei, Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, „a îmbătrânit cu 10 ani”, de la primele momente ale invaziei ruse. Liderul pare obosit, slăbit și îngrijorat, iar semnele pe care războiul le-a lăsat pe fața sa trimit pe oricine cu gândul că președintele Ucrainei a trăit 10 ani, în mai bine de 40 de zile, de la izbucnirea războiului. Ce i-a spus soției sale, când a căzut prima bombă a rușilor?

„Timpul zboară altfel în război. A îmbătrânit cu zece ani. Am învățat să diferențiem sunetele artileriei din timpul bombardamentului. Nu ne-am confruntat doar cu un agresor rus, am întâlnit criminali de război care ucid în mod deliberat civili”, a scris Olena Zelenska despre înfățișarea lui Volodimir Zelenski, pe pagina personală de Facebook.

Advertisment

Incredibil! Ce i-a spus Volodimir Zelenski soției sale, după ce rușii au bombardat pentru prima oară Ucraina?

„Îmi amintesc începutul foarte bine. Era o zi normală de lucru: copiii se întorceau de la școală, treburi gospodărești obișnuite, ne pregăteam pentru următoarea zi de școală. Eram încordați. Au fost multe discuții, peste tot, despre o posibilă invazie. Dar până în ultima clipă a fost imposibil de crezut că acest lucru se va întâmpla… în secolul XXI? În lumea modernă?

Advertisment

M-am trezit undeva între orele 4.00 și 5.00, din cauza unui zgomot. Nu mi-am dat seama imediat că este o explozie. Nu am înțeles ce poate fi. Soțul meu era în pat. Dar când m-am ridicat l-am văzut imediat îmbrăcat, într-un costum, ca de obicei (a fost ultima oară când l-am văzut în costum și cămașă albă – de atunci încolo a fost militar). A început! Asta e tot ce mi-a spus.

Așteaptă, a spus el. Te voi anunța. Pentru orice eventualitate, adună elementele esențiale și documentele. Și a plecat din casă”, a mărturisit Olena Zelenska, despre prima reacție a lui Volodimir Zelenski, la auzul bombelor rusești.

Advertisment
Advertisment