Actualitate

Incredibil! Ce bărbat caută Denise Rifai. Cu cine vrea să facă un copil

Una dintre cele mai în vogă jurnaliste din acest moment, Denise Rifai, a făcut declarații incendiare despre bărbatul pe care și-l dorește în viața sa.

Nu și-a întemeiat încă o familie, dar își dorește foarte mult acest lucru. Care este bărbatul pe care ți-l dorește Denise Rifai.

Incredibil! Ce bărbat caută Denise Rifai. Cu cine vrea să facă un copil

Prezentatoarea emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai a vorbit pentru prima dată despre cum vrea să arate bărbatul care să fie lângă ea toată viața. Într-un interviu acordat revistei okmagazine.ro, aceasta a mărturisit și că își dorește enorm un copil. Însă doar atunci când va găsi acel partener care să i se potrivească.

Când aduci pe lume o ființă, trebuie să fii într-un cuplu solid

”Îmi doresc foarte mult să am copii, însă îi voi avea când va exista un partener cu care să pot crește un copil echilibrat. El are nevoie de ambii părinți. Și când aduci pe lume o ființă trebuie să fii într-un cuplu solid, să te cunoști cu omul de lângă tine. Astfel încât să îi oferi o educație bună, dar și un mediu frumos în care să crească.

Dacă nu voi cunoaște un astfel de bărbat nu voi face niciodată copii și nu este nicio problemă, nu mă grăbesc. (…) Nu sunt o femeie dură, sunt poate mai hotărâtă, mai luptătoare. Sunt mai sensibilă decât își imaginează mulți. Par dură, dar nu sunt. Vulnerabilă am fost de multe ori în fața celor pe care eu îi iubesc. Am aceleași frici, temeri ca orice alt om normal”, a declarat vedeta.

Mi-aș face toate intervențiile posibile

Pe de altă parte, Denise Rifai a spus că nu are nimic împotriva operațiilor estetice, ba chiar și-ar face oricând, dacă va avea nevoie. ”Iubesc chirurgia estetică și trebuie să le mulțumim acestor oameni care fac minuni, pentru că sunt persoane care au realmente nevoie de intervenții estetice. Sunt atât de multe femei și atâția bărbați care trăiesc cu anumite complexe ce le afectează viața.

Mă bucur că există oameni minunați cu harul de a lua de pe inima unui om o povară. Mi- aș face toate intervențiile posibile, dar cred foarte mult în discreție și în faptul că astfel de intervenții trebuie să sublinieze frumusețea. Totul trebuie făcut într-o justă măsură de medici pregătiți doar în acest domeniu și în limitele fizionomiei și corpului tău. Sunt foarte multe femei care și-au făcut tot felul de intervenții deloc reușite. Sunt foarte mulți medici care uită de deontologie și se gândesc la buzunarul lor propriu. Apreciez oamenii care își întorc pacientele din drum atunci când nu este cazul ca acestea să apeleze la chirurgia estetică”, a mai spus prezentatoarea.